2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرم دو روز قبل سز رنگ کرد . هیچی هم نشده . ولی تو این سایت اینقد منو ترسوندن نمیدونم  واسه عید بذارم یا نه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
خواهرم دو روز قبل سز رنگ کرد . هیچی هم نشده . ولی تو این سایت اینقد منو ترسوندن نمیدونم  واسه ع ...

منم دکترم ترسوند ولی جاری خودم هفته ۳۷ رنگ کرده بود از بهداشت هم گفت بعد هفته ۳۶ میتونی رنگ کنی

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
بله چ عجله ای ب ریسکش نمی ارزه بزار بعد زایمان

آخه بعد زایمان هم بدن ضعیف میشه خواهرم رنگ مو کلا چند روز مریضش کرد چشماشم درد میکرد

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
منم دکترم ترسوند ولی جاری خودم هفته ۳۷ رنگ کرده بود از بهداشت هم گفت بعد هفته ۳۶ میتونی رنگ کنی

نه اتفاقا دکتر من گفت بعد سی وشش مشکلی نداره . خیلی هارو هم دیدم ک اینکارو میکنن . ولی نی نی سایت بدجوری منو ترسوند . 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
آخه بعد زایمان هم بدن ضعیف میشه خواهرم رنگ مو کلا چند روز مریضش کرد چشماشم درد میکرد

کار خوبی میکنی به خدا .چیه ادم و میترسونن این همه ادم رنگ کردن هیچی نشد ک . ایشالا بچه تو هم صحیح و سالم بغل میکنی. یه مامان سر حال و خوشمل میشی

آهان شما هفته های بارداریتون کمه بهتر رنگ نکنی

باشه اونکه مجلسم نداریم .ریسک نمیکنم .ولی جالب بود ارایشگرم که خیلی هم در مورد همه چی احتیاط میکنه گفت مشکلی نداره تو کل دوران بارداری رنگ کنی 

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز