راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خواهرم دو روز قبل سز رنگ کرد . هیچی هم نشده . ولی تو این سایت اینقد منو ترسوندن نمیدونم واسه عید بذارم یا نه
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
منم دکترم ترسوند ولی جاری خودم هفته ۳۷ رنگ کرده بود از بهداشت هم گفت بعد هفته ۳۶ میتونی رنگ کنی
نه اتفاقا دکتر من گفت بعد سی وشش مشکلی نداره . خیلی هارو هم دیدم ک اینکارو میکنن . ولی نی نی سایت بدجوری منو ترسوند .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
آخه بعد زایمان هم بدن ضعیف میشه خواهرم رنگ مو کلا چند روز مریضش کرد چشماشم درد میکرد
کار خوبی میکنی به خدا .چیه ادم و میترسونن این همه ادم رنگ کردن هیچی نشد ک . ایشالا بچه تو هم صحیح و سالم بغل میکنی. یه مامان سر حال و خوشمل میشی