2777
2789
برو پیوندها رو بزن توو صورتش بگو دیگه حرف مفت نزن

بهش میگم خاله  تو ندیدی منو گردنمو فشار داد  داشتم خفه میشدم بردن بیمارستان.  میگ برو برو حتما چیکار کردی  اینجوری کرده.   امشب دارن میرن بله برون برای پسرخالم  از دیشب هی میخام دعا کنم  سرشون بیاد زبونم نمیچرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به خاطر کار و درس میخوای زندگیت رو بهم بزنی حیف نیست به نظرم یه کوچول ...

بینا توو خونه افسرده شدم همش گریه می‌کنم اصلا نمیفهمه به خدا 

من جدا شدم و چسبیدم به ورزش حرفه ای ، حالمم خییلی خوب بود . اصصصلا هم قصد ازدواج مجدد نداشتم ام عاش ...

خداروووشکر

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
از زندگیه الانت راضی هستی؟؟ازدواج نکن از من میشنوی

من دادم با بابام و زن بابام ازدواج میکنم ، هر از گاهی مشکل پیش میاد ولی در کل بد نیس، فقط دنبال کارم تا بتونم زودر مستقل شم. ازدواج نمیکنم چون من خودمو میشناسم نمیتونم اعتماد کنم و عشق کسی رو باور ندارم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من بعد طلاق تا چند ماه اولو  فقط گریه کردم تا خالی بشم.بعدعاشق خودم شدم.تموم تلاشمو کردم که خودمو دوست داشته باشم.حتی بیشتر از دوران مجردی به خودم رسیدم و گردش میرفتم.آهنگای شاد گوش میکردم.کلا هرکاری که خوشحالم میکرد انجام دادم.آخرشم تموم کسایی که در حقم ظلم کرده بودنو از ته دل بخشیدم و حالم کامل خوب شد.خداروشکر با موفقیت گذروندم و الان بعد دوسال کاملا گذشتمو فراموش کردم و هیچ خاطره ای ازش ندارم

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
پدرم متولد 43، مادرم سال 91 فوت کرد به زور تاسر سال نگهش داشتیم، الان زنش داره بچه دوم رو به دنیا می ...

اخیلی  عزیزم

فک کردم هنوز  زن نگرفته 

اره  کلا  مردها بی وفا هستن 

اگه  قضیه برعکس بود مامانت  عمرا  

ا زدواج می کرد 

الان رابطه ات با پدرت و  زنش چ جوری خوبه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وای چراعزیزم

ازدواج اولم که شوهرم ۱۲ سال افتاد زندان هنوز یکسال نشده جدا شدم ..الانم دخالت خانوادش و تفاوت فرهنگیمون البته همو دوست داریم اونم نمیخواد جدا شیم ولی من دیگه نمیخوام ادامه بدم .

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔