هیچ خبری ندارم.. اون شماره منو نداره.. بعد طلاق عوض کردم خطمو.. فقط میدونم اینجا حدود ۵۰۰ میلیون بد ...
سلام.من یادمه شما یک تاپیک داشتین اما انگار رفتین تل گرام همه تون.خیلی کنجکاوم بدونم اون خانومی که باردار بود و قصد داشت بلافاصله بعد زایمان بچه رو بده به همسرش چیکار کرد؟
جوجه طلا شوهرت بچه دار نشده که بچت خاهر برادر ناتنی بیابه چه حسی باید بهشون داشته باشه
نه .. بچه نداره از خانم جدیدش... خود خانم دو تا دختر از ازدواج قبلیش داشت که با خانومه بودن.. ولی فک میکنم حس بدیه، شوهر خودم چهارتا مادر داشت.. یعنی باباش چهار تا زن داشت و همیشه بین خواهر بردارا اختلاف و کینه و حسد بود.. اگزم بچه دار بشن من به هیچ وجه دلم نمیخواد با دخترم ارتباط داشته باشن..
سلام.من یادمه شما یک تاپیک داشتین اما انگار رفتین تل گرام همه تون.خیلی کنجکاوم بدونم اون خانومی که ب ...
آره عزیزم رفتیم تل گرام... کاربریش آسمان بود... بچش الان نزدیک دو سالشه، با خودشه... الان خیلی بچش رو دوس داره .. ولی گاهی هم که خیلی بش فشار میاد مبگه میدمش دست باباش. اما تا خالا نداده... هنوز جدا نشدن و دزگیر دادگاه هان.. اما جدا زندگی میکنن
چه زود گذشت دو سال.با کی زندگی میکنه؟ واقعا سختی کشیده طفلکی.از اول حاملگی تنها و درگیر جنگ و دعوا. ...
آره.. زود گذشت... عمر ماست که اینطور میگذره.. خونه پدرشه، با اونا زندگی میکنه... شوهرش هم تو همون شهر خودشونه... فقط تو دادگاه ها همو میبینن... الان هر سه ماه یه سکه مهریه میگیره، فک کنم ماهی ۲۵۰ هم نفقه بچش رو میده شوهره... انشالله خدا به هممون کمک کنه... آره سختی زیاد کشید