2777
2789
من دادم با بابام و زن بابام ازدواج میکنم ، هر از گاهی مشکل پیش میاد ولی در کل بد نیس، فقط دنبال کارم ...

قک کنم  ب خاطر  پدرت  بدبین شدی 

با مشاور  صحبت کن 

اگه مورد خوبی برات پیش اومد  ازدواج کن 

چرا که نه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروووشکر

مرسی عزیزم 

من اونموقع که جدا شدم فکر میکردم هیچوقت احساس خوشبختی نخواهم کرد ولی اینکه میگن خدا جای حق نشسته واقعا درسته و نتیجه ی صبر و تلاشتو میده حتما

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
ازدواج اولم که شوهرم ۱۲ سال افتاد زندان هنوز یکسال نشده جدا شدم ..الانم دخالت خانوادش و تفاوت فرهنگی ...

خانوادت حمایتت میکنن؟

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
بینا توو خونه افسرده شدم همش گریه می‌کنم اصلا نمیفهمه به خدا 

الان که قهری با این شرط برگرد که برید پیش مشاور و تا موقعی که زندگیتون بهتر نشده ادامه بدید این مشاوره ها رو 

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
ازدواج اولم که شوهرم ۱۲ سال افتاد زندان هنوز یکسال نشده جدا شدم ..الانم دخالت خانوادش و تفاوت فرهنگی ...

ببخشید  زندان چرا ؟؟

ی سال  نشده  ازدواج کردی ؟

دوسش  نداشتی 

منتظرش بمونی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

البته نامزد من انقدر اخلاق بد داشت که کمکم کرد بعد جدایی حالم خوب بشه.چون من خاطره ی خوشی ازش نداشتم .و چون تموم تلاشمو برای زندگیم کرده بودم هیچ وقت پشیمون نشدم.یکی از چیزایی که بعد طلاق بهت کمک میکنه تلاش برای حفظ زندگیت بوده

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
دختر شاد تو وقتی طلاق گرفتی دودل بودی؟من احساس میکنم اگه طلاق بگیرم دیگه نمیتونم ازدواج کنم اگه هم ا ...

هرمردی یه ایرادی داره اگ فکر میکنی با یه ادم کامل ازدواج میکنی دراشتباهی .فقط باید یکیو پیدا کنی ک حداقلللللل اختلاف روباهم داشته باشی  مخصوصا مردایی ک جدامیشن 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
اخیلی  عزیزم فک کردم هنوز  زن نگرفته   اره  کلا  مردها بی وفا هستن&n ...

هر چند وقت یه بار مثل سگ و گربه به هم میپرن، اولش من خیلی ناراحت میشدم ولی الان نه برام مهم نیس چون اکثر دعواشون سر ببخشید سرد مزاجی و پا ندادن زنشه، من با یه نفر آشنا شدم که شرایطش مثل خودم بود فکر میکردم اگه کسی بتونه درکم کنه همینه ولی مچش رو گرفتم خیانت کرد برا همین از اون موقع تصمیم گرفتم قید ازدواج رو بزنم الانم 26 سالمه و تازه ارشدم رو گرفتم در حال آزمون استخدامی دنبال کار گشتنم، دعا کنید پیدا شه و بتونم مستقل بشم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم