2777
2789
الان که قهری با این شرط برگرد که برید پیش مشاور و تا موقعی که زندگیتون بهتر نشده ادامه بدید این مشاو ...

خونه خودمم توو خونه باهاش قهرم حرف نمیکنم امروز صبح اومد ببوستم انداختمش اونطرف ،،آدم که آنقدر خودخواه نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید  زندان چرا ؟؟ ی سال  نشده  ازدواج کردی ؟ دوسش  نداشتی  منتظرش بمو ...

نه یک سال هم نشده بود که جدا شدم بعد از ۵ سال دوباره ازدواج کردم .به جرم مواد.البته بی تقصیر بود جریانش طولانیه...وقتی فهمیدم تو همون زندگی کوتاه خیلی پنهانکاری داشته ازم وقتی افتاد زندان منم جدا شدم.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
قک کنم  ب خاطر  پدرت  بدبین شدی   با مشاور  صحبت کن  اگه مورد خ ...

آره هم به خاطر پدرم و هم بخاطر آدمی که باهاش آشنا شدم و بهم خیانت کرد ، سر این ماجرا به همه گفتم من دیگه ازدواج نمیکنم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
تو چی عزیزم ؟

من فعلا ک باشوهرم ب مشکل نخوردم ولی اگ بخورم عمرا خانوادم پشتم باشن چون گفتن ایندفعه راه برگشت نداری اما موقع طلاق اولی حمایتم کردن

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
نمی‌دونم اومدم شهر غریب فقط خانواده خودش اینجان نمیزاره با تنها داییم که اینجان حتی رفت و آمد کنم نم ...

خوب حالا کار نکنی چی میشه بشین تو خونه خانمی کن زندگی تو خراب نکن به خاطر هیچ و پوچ بعدش حسرتشو میخوری

هر چند وقت یه بار مثل سگ و گربه به هم میپرن، اولش من خیلی ناراحت میشدم ولی الان نه برام مهم نیس چون ...

اهان  پس پدرت  کلا  هات 

شاید  زن سوم هم  بگیره 4😁😁😁

آن شالله  ی کار خوب پیدا   کنی  عزیزم 😍😍😘😘

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من فعلا ک باشوهرم ب مشکل نخوردم ولی اگ بخورم عمرا خانوادم پشتم باشن چون گفتن ایندفعه راه برگشت نداری ...

ان شا الله هیچوقت به مشکل نخوری..من خیلی اشتباه کردم دوباره ازدواج کردم 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔