2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم اگر میتونی ببخشش چون اون زمان تعهد قانونی نداشته شاید داشته وداع میکرده

خودشم همینو میگه، میگه اومد به خوابم و ناراحت بود، خواستم ازش خدافظی کنم و.... بعد نوشته بود بعد مرگم میام پیش تو، تورو بغل میکنم. منم دیشب بهش گفتم برای من تو مردی، برو بمیر برو پیش اون، اونو بغل کن، 

گفت وقتی عاشق تو شدم، کلا یادم رفت اونو فقطم بخاطر خوابم اون متنو نوشتم.

دختر شاد تو وقتی طلاق گرفتی دودل بودی؟من احساس میکنم اگه طلاق بگیرم دیگه نمیتونم ازدواج کنم اگه هم ا ...

دودل نبودم چون نمیخواستم طلاق بگیرم.نامزدم سر یه لجبازی بچه گانه طلاق گرفت.منم اوایل مثل تو فکر میکردم.هنوزم با این که خواستگارام خیلی از نامزد سابقم بهتر هستن ولی دیگه دوست ندارم ازدواج کنم.فعلا چند سالی میخوام از مجردیم لذت ببرم

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
اهان  پس پدرت  کلا  هات   شاید  زن سوم هم  بگیره 4😁😁😁 آن شال ...

مرسی عزیزم، پدرم هات نیس خانمش خیلی سرد مزاجه میگه ازش خوشم نمیاد بیوه بود و بخاطر پول و حرف مردم ازدواج کرد، بعدش هم بابام ورشکست شد و مریض شد دیگه دید زد به کادون الان اصلا احترامش نگه نمیداره، اختلاف سنی شون هم زیاده 19 سال

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ان شا الله هیچوقت به مشکل نخوری..من خیلی اشتباه کردم دوباره ازدواج کردم 

الان  خیلی مشکل  داری؟ 

اگه فقط مشکلت خانوادا شوهرت 

خب  باهاشون  قطع  رابطه کن 

زندگیت خراب نشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
هیز دیگه همش دنبال سر از کار زنها در اوردنه البته نه رابطه 

خب سعی کن عوضش کنی ...اگه واقعا در همین حده و خیانت نکرده نه .

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
خودشم همینو میگه، میگه اومد به خوابم و ناراحت بود، خواستم ازش خدافظی کنم و.... بعد نوشته بود بعد مرگ ...

میفهممت آدم میشکنه منم مثله تو زود رنجم و دلم سریع میشکنه آدم خالش بد میشه ولی باید گذشت دیگه کارش نمیشه کرد دختره مرده شوهرتم الان دوستت داره ولش کن