2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان  خیلی مشکل  داری؟  اگه فقط مشکلت خانوادا شوهرت  خب  باهاشون  قط ...

شوهرم خیلی تحت تاثیر مادرشه . اصلا مستقل نیست..قطع رابطه کردم من اصلا رفت و امد نمیکنم ولی انقدر اختلاف بینمون بوجود اوردن بقیه که حرمتی بینمون نمونده.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
چطوری همش استرس دارم جلوی دخترم با چشم ملح توی خونه ها را دید می زنه 

یعنی با دوربین  منظورته؟

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
مرسی عزیزم، پدرم هات نیس خانمش خیلی سرد مزاجه میگه ازش خوشم نمیاد بیوه بود و بخاطر پول و حرف مردم از ...

حالا زنه چشه تند تند بچه میزاد ،،حالا خوبه سرد مزاجه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
چطوری همش استرس دارم جلوی دخترم با چشم ملح توی خونه ها را دید می زنه 

وای  یعنی چی 

با دوربین  خونه مردم می بینه 

چرا جلوش نمیگیری 

با قهر تهدید 

بگو  ابروت پیش همسایه ها می برم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
کاشکی منم مجرد بودم 

اگه مجرد بودی چکار میکردی، من الان مجردم و خیال ازدواج هم ندادم بهم راهنمایی بده، خودم قصدم رفتن سر کار و خوندن دکترا ست

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
بله 

اینکه جرمه ...باید جدی جلوش وایسی.. تهدیدش کن بگو به پلیس میگی...نذار دخترت اینا رو ببینه ...

منم اگه مجرد بودم هرگز ازدواج نمیکردم ،،،همین الان مثل گاو خوابیده جلو تلویزیون ،،،حالم بهم میخوره ازش ،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست