2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت آدم میشکنه منم مثله تو زود رنجم و دلم سریع میشکنه آدم خالش بد میشه ولی باید گذشت دیگه کارش ن ...

دیشب میگفت فکر نمیکردم بیشتر از اون موقع عاشق بشم، ولی الان شدم، خیلی بیشتر، نمیدونم راست و دروغشو، ولی از صبح داره پیام میده خوبت میکنم، جبران میکنم و ...

بیشتر رابطشونم چت توی فیس بوک بوده، میگه فقط ۳ بار دیده بودمش، ولی نمیدونم چرا الان بدنم بی حسه، کاش زودتر میومدم اینجا حرف میزدم. یکم خالی شدم

حالا زنه چشه تند تند بچه میزاد ،،حالا خوبه سرد مزاجه

میگه میخوام پام سفت شه، ما هم کارش نداریم میگیم خوب سفت شو که بابامون حقشه، کمه باید بیشتر سرش بیاد، دهاتی پا پتی فک میکنه همه چیز به بچه ست به جای اینکه رفتارش درست که هی بچه پس میندازه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اگه مجرد بودی چکار میکردی، من الان مجردم و خیال ازدواج هم ندادم بهم راهنمایی بده، خودم قصدم رفتن سر ...

همین هدفو دنبال کن من چند قدم جلوتر بودم مار داشتم زندگی درآمد همه رو مثله احمقا گذاشتم اومدم اینجا فکر کردم ازدواج ببخشیدا ر ی د ن

می بینه ۶ سالشه 

من اگه جای تو بودم به پلیس لوش میدادم البته یه جوری که نفهمه کار من بوده ...این کارش خیلی رو روحیه و تربیت دخترت تاثیر میذاره

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
منم اگه مجرد بودم هرگز ازدواج نمیکردم ،،،همین الان مثل گاو خوابیده جلو تلویزیون ،،،حالم بهم میخوره ا ...

دیدم شما اکثرا  از شوهرتون م نالین

چرا 

واقعا 

اصلا دوسش ندارین 

اختلاف سنی تون زیاده ؟

یک نکته مثبت هم نداره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
داشتم سکته میکردم، قلبم داشت از دهنم میومد بیرون،

اونجور که معلومه خیلی دوسش داری پس الکی سخت گرفتی من فکر میکنم ما خانوما خودمون خودمون رو داغون میکنیم با فکرهای بیخود و الکی ، مردا اصلا هیچی براشون مهم نیست 

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
شوهرم خیلی تحت تاثیر مادرشه . اصلا مستقل نیست..قطع رابطه کردم من اصلا رفت و امد نمیکنم ولی انقدر اخت ...

افرین منم 80 درصد مشکلامون از خانوادشه من قطع رابطه کردم ولی شوهرم خودش میره احساس میکنم میره پرش میکنن

دیشب میگفت فکر نمیکردم بیشتر از اون موقع عاشق بشم، ولی الان شدم، خیلی بیشتر، نمیدونم راست و دروغشو، ...

جبران میکنه عزیزم حالتو میفهمم به خودت زمان بده درست میشه

میگه میخوام پام سفت شه، ما هم کارش نداریم میگیم خوب سفت شو که بابامون حقشه، کمه باید بیشتر سرش بیاد، ...

حالم بهم میخوره از این زنها 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
افرین منم 80 درصد مشکلامون از خانوادشه من قطع رابطه کردم ولی شوهرم خودش میره احساس میکنم میره پرش می ...

اره دقیقا همینه مادرش حسابی بهش یاد میده 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔