2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلیس چه کارش می کنه 

هیچی دستگیرش میکنه چون کارش جرمه مخصوصا اگه شاکی داشته باشه حتما میره زندان.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
خونه خودمم توو خونه باهاش قهرم حرف نمیکنم امروز صبح اومد ببوستم انداختمش اونطرف ،،آدم که آنقدر خودخو ...

باهاش صحبت کن ولی وقتی که واقعا حالش خوبه اون موقع میتونی راضیش کنی اگر نمیزاره کاری انجام بدی مطمئنم میترسه از دستت بده چون پیشرفت یه زن برای شوهرش خیلی سخته مخصوصا  بخواد از شوهرش جلو بزنه

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
دیدم شما اکثرا  از شوهرتون م نالین  چرا  واقعا   اصلا دوسش ندارین  ...

من اصلا دوستش ندارم ،،،منتهی هیچ دلیلی هم ندارم که برا طلاق اقدام کنم.  ،،،اونم که مثل زالو چسبیده بمن ،،،هر چی هم کم محلش میکنم. ضایعش میکنم ،بیشتر میچسبه ،،،،متنفرم ازش

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من اصلا دوستش ندارم ،،،منتهی هیچ دلیلی هم ندارم که برا طلاق اقدام کنم.  ،،،اونم که مثل زالو چسب ...

گناه داره چرا آخه 

بی دلیل متنفرین

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بچه ها اگه سوهر هیز باسه باید جدا شد 

صد درصد 

البته یه راه دیگه هم هست بمونی تا خیانت کنه بعد بری 

یه راه سومم هست بمونی و هر روز و هر روز و هرز خیانت ببینی

بعدم فکر کن همچین مردی میتونه بابای بچه هات بشه؟؟؟؟

قبل از اینکه احساس کنید افسرده اید، یا اعتماد بنفستان ضعیف است،ابتدا مطمین شوید توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید. !،،زیگموند فروید!
باهاش صحبت کن ولی وقتی که واقعا حالش خوبه اون موقع میتونی راضیش کنی اگر نمیزاره کاری انجام بدی مطمئن ...

اره میدونم واسه همینه،،الانم هرچی پول دارم ازم میگیره که وابسته باشم

بعد میاد بیرون پدرم را در میاره 

نفهمه تو لوش دادی که ...بعدشم شوهرت اختلال روانی داره باید درمان بشه ..مطمئن باش خود ارضایی هم میکنه 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

طلاق هم میتونه خوب  باشه هم بد.بستگی داره چقدر برای زندگیت تلاش کرده باشی که بعدا پشیمون نشی.گذروندن دوره بعد طلاق هم بستگی به شخصیت ادما داره.من و یکی از دوستام باهم جدا شدیم.من بعد طلاق رفتم دنبال ارزوهام.دوست دارم از بقیه عمرم لذت ببرم.درسته یکبار شکست خوردم ولی تلاشمو میکنم برای بهتر کردن زندگیم.اگه یه ادم خوب باشه اره منم ازدواج میکنم ولی عجله نمیکنم از ترس این که مجرد بمونم.ولی دوستم از همون دوسال پیش فقط دنبال ازدواج کردنه.براش فرقی نداره طرف مقابلش کی باشه.چون خوشبختی رو فقط تو ازدواج میبینه.اینجور ادم ممکنه دوباره تو ازدواج دومش اشتباه کنه.

و همونطور که یه دختر مجرد امکان مجرد موندنش هست برای یه زن مطلقه هم همین امکان وجود داره

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم