2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجور که معلومه خیلی دوسش داری پس الکی سخت گرفتی من فکر میکنم ما خانوما خودمون خودمون ...

آره خیلی دوسش دارم، ولی اگه بیخیال باشم میترسم یه وقتی یه کاری کنه، انگار میخوام اتمام حجت کنم براش، آخریش باشه که من چیزی میبینم، همچین حسی دارم،

دیشب میگفت فکر نمیکردم بیشتر از اون موقع عاشق بشم، ولی الان شدم، خیلی بیشتر، نمیدونم راست و دروغشو، ...

عزیزم هر کس گذشته ای داره و تو ی زمانی ممکنه عاشق شده باشه نباید انقدر حساس باشی ب گذشته همسرت 

ی نگاه ب تاپیکای خانما بنداز دارن از خیانت همسراشون میگن 

اونوقت شما ناراحت گذشته همسرتی

معلومه همسرت ادم با توجه و با احساسیه قدر محبتاش و بدون ب خوبیاش فک کن و گذشته رفته اون الان شما رو دوس داره 

حیف عمر نیست 

بین این همه دختر شما رو انتخاب کرده ب خودت افتخار کن و زندگیت و گرم زیادم در موردش حرف نزن با شوهرت کار درستی نیست ذهنش و باز میکنی واسه خدای نکرده فکر خیانت 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
گناه داره چرا آخه  بی دلیل متنفرین

نمیدونم بخدا ،،،اصلا دوستش ندارم فقط دلم براش میسوزه اونم گاهی وقتها

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست