مهرو ما تفاهم نداریم اصلا حرفای همدیگه رو نمیفهمیم زود عصبانی میشیم اون منو میزنه من اونو مشکلی انچنانی نداریم فقط لجبازی الان هم اون رفته خونه مادرش منم خونه مادرم قراره بیان حرف بزنن بزرگترا تصمیم اخرو بگیرن خودمم نمیدونم مشکلمون چیه فقط زندگیم الکی الکی نابود شد
دوستان منم جدا شدم... بالاخره اولش خیلی سخته.. تا چند ماه گریه و سوگواری داره... اما به مرور اکی میشید... نگران نباشبد... من الان شکر خدا حالم خیلی خوبه، البته سه سال از طلاقم میگذره، یه دختر ۵ ساله دارم... مستقلم و سرکار میرم... خداروشکر راضیم... فقط اون موقع ها که خیلی حالم بد بود مدام به هودم میگفتم این نیز بگذرد...
عزیزم هر کس گذشته ای داره و تو ی زمانی ممکنه عاشق شده باشه نباید انقدر حساس باشی ب گذشته همسرت ...
ممنونم عزیزم، آره بینهایت خو و مهربونه و بخاطر همین من توقعم ازش رفته بالا، الان اس داد که نمیزارم هیچی زندگیمونو خراب کنه، ولی من نیاز به درد ودل داشتم، من اینجایی که هستم، کسی روندارم، تنهام و همش تو خونه، خیلی به هم وابسته و دلبسته شدیم. خوب دلم شکست دیدم به یکی دیگه حرفای عاشقانه زده بود. خدابیامورزتش حتی واسش فاتحه هم خوندم ولی باید حرف میزدم.
اینم بگم هیچی به اندازه بخشبدن همیر سابق و تمام کسایی که اذیتتون کردن بتون آرامش نمیده... همشون رو به عدالت خدا بسپاریذ و راخت زندگی کنید... انتقام و کینه و نفرت کار شما نیست... کائتات کار خودش رو خوب بلده... جواب بدی و ظلم حتما بدی و ظلم خواهد بود
ممنونم عزیزم، آره بینهایت خو و مهربونه و بخاطر همین من توقعم ازش رفته بالا، الان اس داد که نمیزارم ه ...
خوب کردی عزیزم
قدر همسرت و بدون ک بهت انقد توجه داره خیــــلی از خانمها حصرت دارن شوهراشون بهشون توجه کنه و محبت
عشق و زندگیت پایدار باشه الهی❤️🙏
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد