منم جدا شده ام ۶ساله بادوتابچه واقعا بعدازطلاق چه سختیهای کشیدم و چه آزارهای که ندیدم بالاخره همه رقیبان ونابخردان رابخدا واگذار کردم ودست توانایی پرودگارکاری کرد که من سربلند و اونا سرافکنده وخوارشدند
خو بزار یه دعای خیر در حقت کنن دختر😀😀😀😀 انشالله شوهرت سر به راه بشه، و غلام حلقه به گوشت
انشالله عشق و محبت بیاد تو زندگیت عزیزم طلاق سخته عمرت و چن سال میگیره تا عادت کنی انشالله زندگیت بر وفق مراد بشه
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
الانم بد نیست ،،،من دوستش ندارم اصلا چینگیلم میشه ازش
فک کنم بچه م داری ک سخت تر میشه الهی بمیرم برای خانمای ایرانی ک با دوس نداستن زندگی میکنن واقعا فاجعه س
همیشه ارزو میکنم دخترا با عشقشون ازدواج کنن چون پایین و بالای زندگی فقط با عشق تحمل میشه و بس
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد