2777
2789
آفرین  رشته ات خیلی خوب  همسشه استخدامی داره  بخون برا استخدامی دولتی  آن شال ...

مرسی عزیزم، برام دعا کنید، اگه برم سر کار تا حدودی مشکلات حل میشه، جدیدا بابام و زنش یاد گرفتن از نظر مالی بهم سخت بگیرن بلکه مجبور شم شوهر کنم. خیلی کارشون رو مخمه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی دوسش دارم، ولی اگه بیخیال باشم میترسم یه وقتی یه کاری کنه، انگار میخوام اتمام حجت کنم براش، ...

متوجه شدم درستشم همینه

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
چرا ازش بدت میاد؟؟واضح بگو خب

نمیدونم ،،حس میکنم ،،من میتونستم الان یه زن ازاد و مستقل باشم ،،راحت سفر برم ،،هر شب با دوستام برم دورهمی. ،،،،اما انگار زندگی متاهلی بال و پرم رو بسته ،،همیشه باید بهش سوال و جواب پس میدادم ،،،برا یه عمل زیبایی باید کلی باهاش بحث کنم ،،ژل لب چیه ،،برا اونم میخواد ایراد بگیره ،،،البته من همه کار میکنم منتهی همین که غر میزنه دوست دارم لهش کنم ،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
واسه رشتتون زیاد آزمون هست، ایشالا تو هم قبول میشی میری پی زندگیت    

مرسی عزیزم، امیدوارم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
درسته من مردم ولی جدایی سخته و تحمل ناپذیرالهی چشم هیچ بنده ای این روزایی تلخ رانبینه اما اگرصبروتحم ...

چرا  جدا شدین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

منم طلاق گرفتم 

خیلی سخت بود میتونم بگم هشتاددرصد خانوادمم حمایتم نکردن ولی من خودم محکم وایسادمو تموم کارهای طلاقمو کردم درسمو ادامه دادم دانشگاه و دوستام خیلی بهم روحیه میدادن این وسط‌کلی هم حرف و تیکه بارم کردن حتی خانواده خودم کلی اذیتم کردن، اما تحمل کردم و خدا سرشون اورد. الانم باز ازدواج کردم خوبه خداروشکر.

مهرو ما تفاهم نداریم اصلا حرفای همدیگه رو نمیفهمیم زود عصبانی میشیم اون منو میزنه من اونو مشکلی انچن ...

یعنی زندگیت دقیقا عین زندگی منه  درخواست دوستیمو قبول میکنی؟

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
بنظرتون من چکار کنم با این حال اگه طلاق بگیرم میتونم تحمل کنم؟

طلاق سخته تنهایی و ترس اولش م خیلی سختتره باید تحمل تنهایی رو داشته باشی تا خودت و پیدا کنی و وارد رابطه نشی تا بتونی ب درک برسی اگه واقعا راهی نیست اخرین راه طلاقه اونم با شرایط روحی ک گفتم و اصلا اسون نیست  مخصوصا برای ادمهای وابسته

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
فک کنم بچه م داری ک سخت تر میشه الهی بمیرم برای خانمای ایرانی ک با دوس نداستن زندگی میکنن واقعا فاجع ...

پسرم 16 سالشه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
نمیدونم ،،حس میکنم ،،من میتونستم الان یه زن ازاد و مستقل باشم ،،راحت سفر برم ،،هر شب با دوستام برم د ...

عجــــــــــــــب 😂

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد