آفرین رشته ات خیلی خوب همسشه استخدامی داره بخون برا استخدامی دولتی آن شال ...
مرسی عزیزم، برام دعا کنید، اگه برم سر کار تا حدودی مشکلات حل میشه، جدیدا بابام و زنش یاد گرفتن از نظر مالی بهم سخت بگیرن بلکه مجبور شم شوهر کنم. خیلی کارشون رو مخمه
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
نمیدونم ،،حس میکنم ،،من میتونستم الان یه زن ازاد و مستقل باشم ،،راحت سفر برم ،،هر شب با دوستام برم دورهمی. ،،،،اما انگار زندگی متاهلی بال و پرم رو بسته ،،همیشه باید بهش سوال و جواب پس میدادم ،،،برا یه عمل زیبایی باید کلی باهاش بحث کنم ،،ژل لب چیه ،،برا اونم میخواد ایراد بگیره ،،،البته من همه کار میکنم منتهی همین که غر میزنه دوست دارم لهش کنم ،،
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
خیلی سخت بود میتونم بگم هشتاددرصد خانوادمم حمایتم نکردن ولی من خودم محکم وایسادمو تموم کارهای طلاقمو کردم درسمو ادامه دادم دانشگاه و دوستام خیلی بهم روحیه میدادن این وسطکلی هم حرف و تیکه بارم کردن حتی خانواده خودم کلی اذیتم کردن، اما تحمل کردم و خدا سرشون اورد. الانم باز ازدواج کردم خوبه خداروشکر.
بنظرتون من چکار کنم با این حال اگه طلاق بگیرم میتونم تحمل کنم؟
طلاق سخته تنهایی و ترس اولش م خیلی سختتره باید تحمل تنهایی رو داشته باشی تا خودت و پیدا کنی و وارد رابطه نشی تا بتونی ب درک برسی اگه واقعا راهی نیست اخرین راه طلاقه اونم با شرایط روحی ک گفتم و اصلا اسون نیست مخصوصا برای ادمهای وابسته
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
نمیدونم ،،حس میکنم ،،من میتونستم الان یه زن ازاد و مستقل باشم ،،راحت سفر برم ،،هر شب با دوستام برم د ...
عجــــــــــــــب 😂
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد