2777
2789
واقعا تفاوت فرهنگ و نداشتن همدلی و اغلب دعوا وبی احترامی و حتی فاش کردن اسرارزندگی و دخالت پدرنامردو ...

هیچ کدومتون  دوباره ازدواج نکردین

بجه هاتون مشکلی ندارن مخصوصا پسرتون

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرش انقدر موذیه ،،خودش رو مهربونترین ادم نشون میده ،،،هر چی میخره به. اسم من میخره ،،،یکی نیست بگه همه چیرو بردار برا خودت فقط از زندگیم من برو ،،،تا اسم طلاق میارم خودشو میزنه به سکته و فیلم روانی بازی کردن ،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
پسرم 16 سالشه

سخت نگیر عزیزم همه مردا ایراد دارن دیگه پسر بزرگم ک داری کار خودت م ک میکنی بزار غر بزنه زندگی همینه هیچ کی کامل نیست 😊

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
واقعا تفاوت فرهنگ و نداشتن همدلی و اغلب دعوا وبی احترامی و حتی فاش کردن اسرارزندگی و دخالت پدرنامردو ...

الان پسرتون دلش نمیخواد بره پیش مامانش ،،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
هیچ کدومتون  دوباره ازدواج نکردین بجه هاتون مشکلی ندارن مخصوصا پسرتون

نه هیچ کدوم از دواج نکردیم الان ۶ساله من و پسرم با مادرم تو خونه هستیم اونم ازدواج نکرده هنوز چشم به راه منه مگر تومرگ بهم برسه

مردمهربان 
چند سالگی طلاق گرفتی؟

چرا همه شرایطی که میگی مثل منی؟!

قبل از اینکه احساس کنید افسرده اید، یا اعتماد بنفستان ضعیف است،ابتدا مطمین شوید توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید. !،،زیگموند فروید!
نه هیچ کدوم از دواج نکردیم الان ۶ساله من و پسرم با مادرم تو خونه هستیم اونم ازدواج نکرده هنوز چشم به ...

چرا مگه چ جور از هم جدا شدین ؟

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
سخت نگیر عزیزم همه مردا ایراد دارن دیگه پسر بزرگم ک داری کار خودت م ک میکنی بزار غر بزنه زندگی همینه ...

نمیدونم والا ،،من با این خلقیاتم هرگز نباید متاهل میشدم ،،،

خاک تو سرش انقدر موذیه ،،خودش رو مهربونترین ادم نشون میده ،،،هر چی میخره به. اسم من میخره ،،،یکی نیس ...

خب فک میکنی بعد طلاق چ خبر 

سفر  و گردش ی بار  دوبار 

بعد  سختی هاش  تازه شروع میشه 

فک کنم چون  زود ازدواج کردی   حس میکنی  ازادیت  گرفته شده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بله اکثراپیش مادرش هست شکرخدابچه هام واقعانخبه هستند البته بخودم رفته اند خودمم دبیرم

خب خدا رو شکر ،،انشالله که تنشون سالم باشه

نمیدونم والا ،،من با این خلقیاتم هرگز نباید متاهل میشدم ،،،

زود ازدواج کردی و پابند شدی مشکل اینجاس جوونی نکردنه