خاک تو سرش انقدر موذیه ،،خودش رو مهربونترین ادم نشون میده ،،،هر چی میخره به. اسم من میخره ،،،یکی نیست بگه همه چیرو بردار برا خودت فقط از زندگیم من برو ،،،تا اسم طلاق میارم خودشو میزنه به سکته و فیلم روانی بازی کردن ،،
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
سخت نگیر عزیزم همه مردا ایراد دارن دیگه پسر بزرگم ک داری کار خودت م ک میکنی بزار غر بزنه زندگی همینه هیچ کی کامل نیست 😊
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
نه هیچ کدوم از دواج نکردیم الان ۶ساله من و پسرم با مادرم تو خونه هستیم اونم ازدواج نکرده هنوز چشم به ...
چرا مگه چ جور از هم جدا شدین ؟
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
نمیدونم والا ،،من با این خلقیاتم هرگز نباید متاهل میشدم ،،،
زود ازدواج کردی و پابند شدی مشکل اینجاس جوونی نکردنه