2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب ۶ساله طلاق ش داده ام اون خونه پدرش هست

چ ربطی داره 

من دوستی دارم ۵سال جدا شد و خونه پدرش بود بچه هم نداشتن بعد ۵سال دوباره ازدواج کردن و بچه دار شدن 

مهم اینه شما رابطه تون موقع طلاق ب چ شکل بوده گاها و اکثرا البته جدایی ها با دعوا و اختلافات و بی احترامیه ک در اون صورت دو طرف کینه دارن و خاطره بد 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
طلاق   گرفته  طلاقش  ندادین  😡😡😡😡😡😡😡

نه من طلاق ش دادم چون بعداز۳سال دعواومشاجره میخواست برگرده الانم کلی واسطه میفرستن.منم.میگم.مگربمیرم.بیاد.سرجنازه.ام

مردمهربان 

به نظر من کسانی که الان تو طلاق مردد هستن خوب فکر کنن، با اینکه خودم مجرد هستم ولی قصدی برا ازدواج ندارم ولی دوستان کسی که تجربه زندگی مشترک رو داره تنها بودن سختشه، اول یاد بگیرید فقط و فقط در درجه اول خودتون رو دوست داشته باشید، اینقدر برا شوهر و بچه فداکاری کردید که بعد مدتی خودتون رو فراموش کردید و الان حس میکنید آزادی ندارید و خوش نیستید، وقتی خودتون رو دوست داشته باشید دید همسرتون هم متفاوت میشه، خیلی از شماها مشکل ریشه ای نداشتید ، طلاق و ازدواج مجدد هم یه هندونه در بسته ست . ببخشید اگه بیش از حدم نظر دادم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خاک تو سرش انقدر موذیه ،،خودش رو مهربونترین ادم نشون میده ،،،هر چی میخره به. اسم من میخره ،،،یکی نیس ...

ناراحت نشیا....یه کم زیادی داره بهت خوش میگذره..همه چیو به اسمت میزنه اونوقت تو ناراحتی😲😲

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
زود ازدواج کردی و پابند شدی مشکل اینجاس جوونی نکردنه 

اره ،،میدونی اوایل زندگیم خیلی بدبین و بددل بود ،،اونموقع خیلی تحقیر شدم ،،الان چند ساله حریفم نمیشه دیگه ،،و گرنه خیلی میخواست نظراتش رو بهم تحمیل کنه،،،الان که یادم میاد بیشتر متنفرش میشم ،،من میرفتم دانشگاه از ساعت اول تا اخر تو ماشین مینشست دم دانشگاه ،،بیشتر نقش یه سگ پاسبان بود تا شوهر ،،،،انقدر جلو بچه ها خجالت میکشیدم ،،حس میکردم ،،من یه غلطی کردم که این اینجوریه ،،،،،،،متنفرم ازش کاش بره گمشه ،،،الانم حریفم نمیشه و گرنه بدش نمیاد بازم حرف خودشو به کرسی بنشونه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
نه من طلاق ش دادم چون بعداز۳سال دعواومشاجره میخواست برگرده الانم کلی واسطه میفرستن.منم.میگم.مگربمیرم ...

خب  ازدواج کنید  تا  ناامید  بشه ازتون 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
زندگی که پرازاسترس دانش وبی اعتمادی باشه همون جدایی بهترین کاره 

بله بی اعتمادی فاجعه س 

امیدوارم خدا برای همسر شما و همچنین خودتون بهترینا رو قرار بده 

انشالله ایشونم بتونن با جدایی از شما کنار بیان 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد