2777
2789
 اره ،،میدونی اوایل زندگیم خیلی بدبین و بددل بود ،،اونموقع خیلی تحقیر شدم ،،الان چند ساله حریفم ...

چند  سالته

چند  سالگی ازدواج کردین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون دختر هایی که والدینشون جدا می شن شانس ازدواج دارن 

من خودم و مثال میزنم پدر مادر من ۲سال از هم جدا زندگی کردن و من تو سن ازدواج بودم البته اونا بعد ۲سال به هم برگشتن و الان ۱۵ساله با هم زندگی میکنن 

اما تو زمانی ک من با مادر بودم کلی خواستگار داشتم و اکثر میدونستن ک پدر و مادرم جدا شدن و مشکلی نبود 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
چند  سالته چند  سالگی ازدواج کردین

الان38  توی 19 سالگی ،،ازدواج کردم ،،،اون ازم 17 سال بزرگتره ،،،،خودمم عاشقش شدم خیر سرش خیلی خودشو خوب نشون داد ،،یه تحصیلکرده شیک پوش اهل مطالعه ،،،اما بعدش رید

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
الان38  توی 19 سالگی ،،ازدواج کردم ،،،اون ازم 17 سال بزرگتره ،،،،خودمم عاشقش شدم خیر سرش خیلی خ ...

اختلاف سنی تون زیاده شاید برا اینه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
الان38  توی 19 سالگی ،،ازدواج کردم ،،،اون ازم 17 سال بزرگتره ،،،،خودمم عاشقش شدم خیر سرش خیلی خ ...

بر خدا  دلم  براش سوخت 

بابا اون اوایل بوده  سرش  باد داسته 

الان پشیمون داده برات جبران میکنه 

حالا قیافه و تیپش چ جوری 

این جور ک تو گفتی من ی آدم   چاق  کچل  و قد کوتاه  پیر تصور کردم بیچاره رو 

جدی چه خوب یعنی دختر منم خوشبخت میشه 

چرا نمیشه شما با اعتماد ب نفس و خانم تربیتش کن مطمئن باش بهترینا میاد سراغش

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

الهی بگردم خوب همینه مشکل شما خیلی اختلاف سن دارین و زودم ازدواج کردی

بر خدا  دلم  براش سوخت   بابا اون اوایل بوده  سرش  باد داسته  ا ...

😂😂😂😂😂😂

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
بهرحال الهی زندگیت مدت زیادی دولت پرازامیدوشوق باشه

ممنون ،،،انشالله برای شما هم بهترینها بشه

بر خدا  دلم  براش سوخت   بابا اون اوایل بوده  سرش  باد داسته  ا ...

کپ حسن پورشیرازیه ،،،اما خودم بهش میگم سمندون خخخخ

کپ حسن پورشیرازیه ،،،اما خودم بهش میگم سمندون خخخخ

ای بدجنس 

خوبه ک بابا  

آره  قبلا اینجا هم بسه گفته بودی  سمندون

😔😔