به نظرتون دختر هایی که والدینشون جدا می شن شانس ازدواج دارن
من خودم و مثال میزنم پدر مادر من ۲سال از هم جدا زندگی کردن و من تو سن ازدواج بودم البته اونا بعد ۲سال به هم برگشتن و الان ۱۵ساله با هم زندگی میکنن
اما تو زمانی ک من با مادر بودم کلی خواستگار داشتم و اکثر میدونستن ک پدر و مادرم جدا شدن و مشکلی نبود
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
چرا نمیشه شما با اعتماد ب نفس و خانم تربیتش کن مطمئن باش بهترینا میاد سراغش
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
الهی بگردم خوب همینه مشکل شما خیلی اختلاف سن دارین و زودم ازدواج کردی