2777
2789
به نظرتون دختر هایی که والدینشون جدا می شن شانس ازدواج دارن 

چرانداشته باشن گلم.توکه کارمیکنی اگه همسرت دخترتو بهت میده بردارش فقط برو وگرنه دخترتم اونو الگو قرار بده ک واویلاست

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
ممنون عزیزم، چند روز سرد برخورد کنم، فک کنم خوب باشه.

اره یهو نبخشش ک براش عادی نشه ولی واقعا بهش فک نکن چون هرکسی قبله تعهدش عاشق بوده

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان انگار شوکم، نمیدونم همش فکرای مختلف میاد تو سرم،

عزیزم منم ی بار تو فیسبوکش دیدم ب ی دختر پیام داده سلام تاریخشو نگاکردم مال نامزدیمون بود بش گفتم میگف اون مرده خخخخخ اخه اسم و عکسش دختر بود هیچی بعد ی سال چیکارمیتونستم بکنم بعدم عزیزم مهم اینکه همسر دوست داره این کافیه بزا اون دنیا بره پیش اوت توم ی پسر چش ابی خوشمل پیدا کن اون دنیا هی برین دور دور

عزیزم منم ی بار تو فیسبوکش دیدم ب ی دختر پیام داده سلام تاریخشو نگاکردم مال نامزدیمون بود بش گفتم می ...

نمیخوام بره پیش اون، همونجا چشاشو درمیارم، منم بهش گفتم منم میرم پیش عشقم بعد از مرگم نمیام پیش تو، فقط دهنمو گرفته بود که از این حرفا نزنم، گفت بیجا میکنی هرجا من رفتم تو هم میای همونجا، نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حالم،

چ ربطی داره  من دوستی دارم ۵سال جدا شد و خونه پدرش بود بچه هم نداشتن بعد ۵سال دوباره ازدواج کر ...

دوستتون بعد ۵ سال دوباره با همسر سابق ازدواج کردی ؟؟؟ 

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
نمیخوام بره پیش اون، همونجا چشاشو درمیارم، منم بهش گفتم منم میرم پیش عشقم بعد از مرگم نمیام پیش تو، ...

عزیزم معلومه خیلی دوست داره فقط سرسنگین باش بهش توهین نکن گلم ک روتون ب هم باز نشه 

سلامم منم جدا شدم...۲۷ سالم هست...و یک ساله جدا شدم...

من زندگیم و همسرم رو دوست داشتم...هنوزم دوسص دارم...مسائل زندگیم کاملا قابل حل بود اما همسرم نمیخواست...در واقع من رو از زندگیش بیرون کرد ۰ون اولیت های دیگه ای داشت....

من خیلی خیلی از خدا میخوام کاش همسرم نسبت به اشتباهات و کم لطفی هاش آگاه شه و برگرده....چون واقعا کور شد و ندید زندگیِ خوبمون رو...کر شد و نشنید حرفای من رو...کاش یک روز آگاه شه نسبت به بدیهاش....اصلاح شه و برگرده....شایدم هیچ وقت برنگرده....

اما من واقعا دوسش دارم...خیلی

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
عزیزم معلومه خیلی دوست داره فقط سرسنگین باش بهش توهین نکن گلم ک روتون ب هم باز نشه 

خداروشکر تو این موارد خیلی رعایت میکنیم، البته اوج حرف بد من، ساکت شو هست،😐😐😐

دیشب فقط میگفتم ساکت شو

اونم میگفت باید حرف بزنم،

فک کنم نفهمید دارم توهین میکنم بهش،

عصرم اومد همش میاد نی نی سایت سرمو گرم میکنم نگاش نکنم.

خداروشکر تو این موارد خیلی رعایت میکنیم، البته اوج حرف بد من، ساکت شو هست،😐😐😐 دیشب فقط میگفتم سا ...

عزیزدلم ایشالا ک هر چه زودتر ببخشیش و ب ارامش برسی

منم بعد دوسال و نیم عقد جدا شدم خیلیم برام سخت بود هر طور فکر میکردم میدیدم با این مورد نمیتونم کنار بیام.با خودم فکر میکردم خودمو بُکُشم .اما آخرش پا رو قلبم گذاشتم و جدا شدم

یه سال بعد ازدواج کردم وخدارو شکر از همه نظر یه تار موی شوهر دومم به سر تا پایه شوهر سابقم می ارزه و خدارو شکر  الانم خوشبختم

هر چی آرزوی خوبه مال تو