2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3792 بازدید | 113 پست
اینجا ایرانه بر اساس مسائل اقتصادی نمیش چیزی پیش بینی کرد کسی دقیق نمی دونه چه اتفاقی میفته اما بطور ...

دقیقا درسته

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

به توافق نمیرسن قیمتا هم ربطی به این توافقا نداره زیر سر یه سری شرکتاست

درسته همون میرم میگیرم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی اگه بالاتر بره چی

الان میرم میگیرم دیگ قطعی شد تصمیم😂

باشه عزیزم مرسی الان کم کم اماده میشم ک برم بگیرم

نه الان نرو بذار ساعت ۱۱ قیمت طلا میاد احتمالا زیر ۷۷۰۰ باز بشه امروز کمی صبور باش عین من نباش زود شال و کلاه میکنم میخرم بعد طلا ریزش میکنه.

نه الان نرو بذار ساعت ۱۱ قیمت طلا میاد احتمالا زیر ۷۷۰۰ باز بشه امروز کمی صبور باش عین من نباش زود ش ...

ببین من کلا شانس ندارم مطمئنم بخرم میاد پایین تر😂😂ن اومدم روستا دوساعتی فاصله داره تا شهر تا اماده شم برم ۱۲هم شده

توی دیوار تعداد کم هستنشما برو چند تا طلا فروشی نگاه کن چند نفر اومدن بفروشن

من دیروز چک داشتم و پول لازم چهارصد و پنجاه تومن  فروختم دیروز ولی دو سه نفر دیگه هم اومده بودن بفروشن حالا شاید اونام پول لازم بودن ولی کلا مردم ترسیدن که خوب اشتباه هم میکنند چون حتما می‌ره بالا من اگه نیاز نداشتم یه گرمشو هم نمیفروختم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
به نظر من که فرصت خرید داده. برا کسی که قصد خرید داره. شروع به بالا رفتن هم کنه دیگه نمیشه خرید. همی ...

همین امروز میگیرم 

مرسی از نظرات و پیشنهادتون امروز ب احتمال زیاد میرم میگیرم بگیرم بهتون نشونش میدم🥺😁

ببین من کلا شانس ندارم مطمئنم بخرم میاد پایین تر😂😂ن اومدم روستا دوساعتی فاصله داره تا شهر تا اماده ...

من جات بودم بعدازظهر میخریدم.حالا خریدی هم طلای کارکرده ۵درصد سود بخر اجرت دار نخری پول به گرم بده نه اجرت.

من جات بودم بعدازظهر میخریدم.حالا خریدی هم طلای کارکرده ۵درصد سود بخر اجرت دار نخری پول به گرم بده ن ...

هفت درصد 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من جات بودم بعدازظهر میخریدم.حالا خریدی هم طلای کارکرده ۵درصد سود بخر اجرت دار نخری پول به گرم بده ن ...

اره همین قصدو دارم بدون اجرت میگیرم دست دوم 

تا برم اونجا اگ یکم بیاد پایین باز صبر میکنم

البته الان یه مدته فقط پارسیان میخرم چون در حد یه گرم یه گرم میتونم بخرم تا جمع کنم یه چیز سنگین بخر ...

با چقدر پول میشه پارسیان خرید

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست