2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3792 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان بخرم یا ن بلاخره😂

گفتم که یه پله ورود خوبه

ببین اگه پولت در حدی هست که بتونی به چند قسمت تقسیم

کنی خیلی خوبه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

الان همه تحلیل گرشدنهیچی معلوم نیست پول دارید بخرید ما میخابیم بیدارمیشیم ی برچسب جدید روقیمت هامیاد

اره ولا همه چی هی گرون تر میشه

ولی من ۹۰تومن دارم اینم یساله دارم کار میکنم جمع کردم کلا شاید ده گرم بشه میگم اگ بیاد پایین تر زور بم دارع😂

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

اینجا ایرانه بر اساس مسائل اقتصادی نمیش چیزی پیش بینی کرد 

کسی دقیق نمی دونه چه اتفاقی میفته 

اما بطور کلی طلا باد بعنوان سرمایه گذاری بلند مدت روش حساب باز کنی 

من خودم پارسال طلا خرییدم بعد از خرید من 500 تومنی اومد پایین در بلند مدت دو سه برابر شد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

به نظر من که فرصت خرید داده. برا کسی که قصد خرید داره. شروع به بالا رفتن هم کنه دیگه نمیشه خرید. همین کاهشا برا خریده 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بابا واقعا فک کردی توافق میشه؟محاله با ترامپ توافق کنن

اره منم میگم ۸۰درصد توافق نرسن

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

خب پس بخر با هرقیمتی که بود البته زیاد معطل پایین اومدن بیشتر نمونیهو اوج میگیره ها

باشه عزیزم مرسی الان کم کم اماده میشم ک برم بگیرم

بنظرم طی چند روز آینده بخر طلا رو هر قیمتی خریدم بعد مدتی سود بوده من پارسال 4 تومن خریدم بعدش شد 38 ...

خب ضرر کردی که😐

یه مدت دیگه ام به طور باور نکردنی میکشه بالا

میگن تا۱۰میره

عزیزم تا ۶ونیم میرسه بعد ی مدت دوباره میره بالا ب ۱۱ و۱۲ هم میرسه بهترین فرصته تااومد پایین برین بخر ...

مطمئنی؟؟

گفتم که یه پله ورود خوبهببین اگه پولت در حدی هست که بتونی به چند قسمت تقسیمکنی خیلی خوبه

کلا شاید بتونم ده گرم بگیرم