2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3792 بازدید | 113 پست
زیر ۷ تومن دیگه نمیاد یکم دیگه صبر کن اگه اومد پایین سریع بخر منتظر کف نمون هر لحظه ممکنه یه خبری بی ...

همینو میگم اگ با امریکا توافق نکنن تا ۱۰میره بعد میگم شاید پایین ترم بیاد

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چندسال میخوای نگه داری اگه بالای یکساله بخر

میخام بگیرم اصلا قصد فروشش و ندارم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

میخام بگیرم اصلا قصد فروشش و ندارم

خب پس بخر با هرقیمتی که بود البته زیاد معطل پایین اومدن بیشتر نمونیهو  اوج میگیره ها

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

همینو میگم اگ با امریکا توافق نکنن تا ۱۰میره بعد میگم شاید پایین ترم بیاد

بنظرم طی چند روز آینده بخر طلا رو هر قیمتی خریدم بعد مدتی سود بوده من پارسال 4 تومن خریدم بعدش شد 3800 

ببینید طلا در بلند مدت سود اوری دارهبلند مدت یک سال به بالا هستشما اگه تو این ناحیه یه پله ورود کنیا ...

خب الان بخرم یا ن بلاخره😂

جلسه ایران و آمریکا دو هفته دیگه تو عمان بستگی به این داره چی میشه

شاید توافق نرسن بعد بالاتر میرع

خرید طلاپاینتر برات توضیح دادم

ممنونن