sar_aaaa مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 عنوان قیمت طلا | مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 113 پست سلام خانوما الان طلا۷۷۰۰ از دیروز اومده پایین بنظرتون باز میاد پایین صبر کنم یا الان برم بخرم میره بالا؟؟ خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀ 1404/01/17 | 08:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانااااجون عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1402 عزیزم تا ۶ونیم میرسه بعد ی مدت دوباره میره بالا ب ۱۱ و۱۲ هم میرسه بهترین فرصته تااومد پایین برین بخرین
f_a_r_v_a_r_d_i_n عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2195 فردا باز نتانیاهو با ترامپ دیدار داره، اخبار اون بیاد بیرون شاید باز بره بالا
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6501 خب الان بخرم یا ن بلاخره😂 گفتم که یه پله ورود خوبهببین اگه پولت در حدی هست که بتونی به چند قسمت تقسیمکنی خیلی خوبه همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 الان همه تحلیل گرشدنهیچی معلوم نیست پول دارید بخرید ما میخابیم بیدارمیشیم ی برچسب جدید روقیمت هامیاد اره ولا همه چی هی گرون تر میشهولی من ۹۰تومن دارم اینم یساله دارم کار میکنم جمع کردم کلا شاید ده گرم بشه میگم اگ بیاد پایین تر زور بم دارع😂 خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
سحر20572 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 7112 اینجا ایرانه بر اساس مسائل اقتصادی نمیش چیزی پیش بینی کرد کسی دقیق نمی دونه چه اتفاقی میفته اما بطور کلی طلا باد بعنوان سرمایه گذاری بلند مدت روش حساب باز کنی من خودم پارسال طلا خرییدم بعد از خرید من 500 تومنی اومد پایین در بلند مدت دو سه برابر شد خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم
میثاق33 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1226 همینو میگم اگ با امریکا توافق نکنن تا ۱۰میره بعد میگم شاید پایین ترم بیاد به توافق نمیرسن قیمتا هم ربطی به این توافقا نداره زیر سر یه سری شرکتاست لطفا یه صلوات برای ظهورمنجی بفرس
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 11332 اره ولا همه چی هی گرون تر میشهولی من ۹۰تومن دارم اینم یساله دارم کار میکنم جمع کردم کلا شاید ده گرم ... اره ولی اگه بالاتر بره چی
مهتاب007 عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20226 به نظر من که فرصت خرید داده. برا کسی که قصد خرید داره. شروع به بالا رفتن هم کنه دیگه نمیشه خرید. همین کاهشا برا خریده زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 بابا واقعا فک کردی توافق میشه؟محاله با ترامپ توافق کنن اره منم میگم ۸۰درصد توافق نرسن خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 خب پس بخر با هرقیمتی که بود البته زیاد معطل پایین اومدن بیشتر نمونیهو اوج میگیره ها باشه عزیزم مرسی الان کم کم اماده میشم ک برم بگیرم خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 بنظرم طی چند روز آینده بخر طلا رو هر قیمتی خریدم بعد مدتی سود بوده من پارسال 4 تومن خریدم بعدش شد 38 ... خب ضرر کردی که😐 خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 یه مدت دیگه ام به طور باور نکردنی میکشه بالا میگن تا۱۰میره خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 11606 خب الان بخرم یا ن بلاخره😂 فعلا فقط نگاه کن پایین تر میاد دیدی داره موج صعودیش فعال میشه سریع برو بخر.
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 عزیزم تا ۶ونیم میرسه بعد ی مدت دوباره میره بالا ب ۱۱ و۱۲ هم میرسه بهترین فرصته تااومد پایین برین بخر ... مطمئنی؟؟ خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀
sar_aaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 993 گفتم که یه پله ورود خوبهببین اگه پولت در حدی هست که بتونی به چند قسمت تقسیمکنی خیلی خوبه کلا شاید بتونم ده گرم بگیرم خسته کننه میشه برات این #زندگی وقتی روحت با سنت #اختلاف سنی داشته باشه..!🚶♀