2777
2789
عنوان

اضافه وزن

158 بازدید | 9 پست

سلام من قدم 160 الی 161 هس وزنم 64 کلیو هس بدن توپری دارم ولی خب حداقل چهار کلیو اضافه وزن دارم و ۱۷ سالمه من همه چیم اوکیه من یه مدتی هس شکم در اوردم یعنی حتی پهلو هم اون طوری که بگی من ندارم یه بقیه چیزا هم به اندازه ان نه خیلی چاق و بد فرم نمیدونم چیکار کنم برای شکمم یه راهکار درست میخام شما اگر روش درستی می دونید و جواب داده محبت کنید بگید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
م
0
0%
م
0
0%
م
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه دور مچت چنده؟

چون من استخون بندیم درشته ۱۶۱ قدم وزنم ۶۵ یه کوچولو لاغر میزنم

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

برنج و نون رو کمتر کن ، اگه ریزه خواری داری به جای تنقلات کاهو و هویج و سبزیجات بخور ، شبا پیاده روی داشته باش ، شام رو زود بخور ترجیحا یه چیز سبک بدون نون بخور

بی ام آی ات طبیعیه روی مرز نرمال و اضافه وزن قرار داری ولی مشکل خاصی نیست

وای منم ۶۰ کیلوام هم قدخودت لاغرنشون میدم🥲

دقیقاا😂خیلی بدههه

من ۷۰ بودم توپر بودم و خیلی خوشگل

باید دوباره وزن اضافه کنم

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

انقد اذیت شدم تاچاق شدم🥲😂 روبه لاغری میرم دوباره چطوری میخای اضافه کنی حالا

این مدت بخاطر امتحانا و کنکور ضعیف شدم

الان همش بخور و بخواب دارم و زیاد غذا میخورم مخصوصا برنج😂🗿

مث خودت استعداد چاقیم یکم تنبله🫠