2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید به باباش پیام دادم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست
علت اخم و تخمش هم این بود ک من ادم سیگاریی هستم چرا مامان بابات میان میشینن ماشین ما ک من نتونم سیگا ...

میبینی شوهرت با خانوادت دوست نداره بیاد مسافرت هیچوقت اینکارو نکن که بخواد بحث پیش بیاد یا خدایی نکرده با بی محلی کردن به خانواده شما بی احترامی بشه  خیلی از دامادا لیاقت خوبی از طرف خانواده زنشون رو ندارن 

گفتن مشکلات هم به پدر یا مادر شوهر  اشتباه محضه

محلش نده ی بار شوهر من تو دعوا گفت خونه بابات و فامبلات دبگ نمیام مادرشوهرمم بود بهم گفت بگو نیا کسی ...

اینم امشب گف من نمیام توام خونه ی بابای من نرو نمیخوام بری

هرچی میشه اینجوری تهدیدم میکنه چون میدونه خونواده ی من طاقت دلخوری ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم امشب گف من نمیام توام خونه ی بابای من نرو نمیخوام بریهرچی میشه اینجوری تهدیدم میکنه چون میدونه ...

خب دیگ جوری وانمود کردی میدونه نقطه ضعفت چیه اذیتت میکنه 

چند بار جلوش وایسا نترررس 

تنها برو بگو اصلا تو بخوای هم من نمیزارم بیای اوقات خانواده منو تلخ کنی از این ب بعدم تو تنها برو خونه بابات من تنها  

پیام میدادم به پدرشوهرم که اینجوری میخواستی مشکلمون رو حل کنی....بیا پسر (فحش)ات رو جمع کن ببر

یبار پیام دادم بهم ثابت شد ک ادم مشکل حل کردن نیس دیگه بسه

بخدا هرکاری میکنم ادم نمیشهحتی ۱۳ بدر رو کوفتم کرد اشکمو دراورد با هق هق بهش گفتم حیف ک مجبورم تحملت ...

۱. مشکل اینه که هر کاری میکنی در صورتی که باید بی محلی کنی و قهر

۲. در اوج سادگی و ببخشید حماقت بهش میگی تو  هر کاری کنی من مجبورم تحملت کنم پس بتازون

زیادی بهش بها میدی و ظرفیتشم نداره

هزاربار تو روش اینارو گفتم خودشم قبول داره ولی باز تا یه بحثی میشه یا عصبانی میشه حرفایی میزنه ک نمیتونم ببخشمش مثلا همین سفرو بهش گفتم دردت چی بود وقتی بابام نذاشت حتی دست تو جیبت کنی؟

عوض تشکر برگشت گف وظیفش بود🙂

میبینی شوهرت با خانوادت دوست نداره بیاد مسافرت هیچوقت اینکارو نکن که بخواد بحث پیش بیاد یا خدایی نکر ...

ینی هیچوقت نباید با خانوادم باشم چون ایشون دوست نداره؟

پدرمادر من همین یه دخترو دارن دلشون نمیاد بدون من حتی یه لقمه غذا بخورن هرجا میرن میگن اگه تو تنها بمونی خونه دلمون میمونه پیشت کوفتمون میشه توام بیا

به خاطر منه ک همش به شوهره نفهمم باج میدن و سکوت میکنن 

میشه شما یه راه حل جلو پام بزاری؟وقتی نمیتونم جدا شم باید چیکار کنم؟

گریه کن ، سکوت کن بعد هم قهر کن ، تا میتونی هم ازش فاصله بکیر با مظلوم نمایی سکوت و کم محلی زیاد ، یعنی چی خونواده م طاقت دلخوری ندارن؟ خیلی ساده ای کارت ساخته س اینجوری

ببین یکی دیگه از کاربرا هم حرف من رو میزنه، تاپیک قبلت هم بودم ، یکم به خودت احترام بذار دختر ، مگه ...

عزیزم بخدا قبول دارم حرفتو

الان مشکلم اینه ک نمیدونم رفتار درست چیه؟باید چیکار کنم پس؟

ینی هیچوقت نباید با خانوادم باشم چون ایشون دوست نداره؟پدرمادر من همین یه دخترو دارن دلشون نمیاد بدون ...

برو ، بدون شوهرت برو  یکم مجردی حال کن ، فرصت خوبیه یکم تنها بمونه دلش تنگ بسه ان تحفخ رو کجا میکشونی میبری فکر کرده خبریه

خب دیگ جوری وانمود کردی میدونه نقطه ضعفت چیه اذیتت میکنه چند بار جلوش وایسا نترررس تنها برو بگو اصلا ...

یبار همینجوری قهر کرد بیخودی

منم همینکارو کردم اما اصلااا براش مهم نبود ک خونوادم ازش دلخور میشن و ممکنه از چشمشون بیوفته

حتی وقتی زنگ میزدن دعوتش میکردن میپیچوند الکی میگفت سرکارم

منم تنها میرفتم و اصراری‌ ام نمیکردم ک بیا

چندبار اینجوری رفتم هربار پدرمادرم میپرسیدن ک چرا فلانی نمیاد؟باهم ب مشکل خوردین؟

ناراحت میشدن

اخرم بهشون گفتم قضیه اینه….باز اونا بودن ک از دل شوهرم دراوردن