2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید به باباش پیام دادم…

1093 بازدید | 68 پست

تو تاپیکای قبلیم هست که عید با خونواده ی من رفتیم مسافرت و شوهرم از اول تا اخر یک کلام با کسی حرف نزد و اخم و تخم کرد زهره مار همه شد با هر زبونی ام بهش گفتم بس کن کوتاه نیومد….از اونجایی ک پدرشوهرم همیشه ازم گله میکنه میگه چرا اینجور وقتا ب من چیزی نمیگی تا حلش کنم منم یه غلطی کردم محترمانه بهش پیام دادم ک اگه میشه باهاش صحبت کنین ک اینجوری نکنه به خاطر این رفتاراش میخوان یه سره تا خونه رانندگی کنن برگردیم

اونموقه درجوابم گف من چی بگم اخه خودت جمعش کن نباید چنین سفرهایی باهم برید😐منم بهم برخورد و چیزی نگفتم و تو دلم گفتم پس چی میگفتی این همه سال ک مشکلاتتو ب من بگو حلش کنم!!

تا اینکه امروز شوهرم رفت خونشون بعد ک برگشت دیدم حوصله نداره هی ازش پرسیدم چیشده اخر گف دو دیقه رفتم خونوادمو ببینم بابام فقط تف کرد تو صورتم ک چرا اینجوری کردی؟! منبعد بهتون نشون میدم ک اخلاق بد چیه تا حسرت اون روزامو بخوری 

من قبول دارم اشتباه کردم ک پیام دادم ولی چرا داره دست پیش میگیره؟انتظار داشت ازش تقدیر و تشکر کنم بابت رفتاراش؟

شما جای من بودین چیکار میکردین الان

علت اخم و تخمش هم این بود ک من ادم سیگاریی هستم چرا مامان بابات میان میشینن ماشین ما ک من نتونم سیگار بکشم؟! یا چرا بابات ب جای فست فودی بردتمون رستوران؟! چرا فلان ویلا رو گرفت؟

همش بهونه بنی اسرائیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بهش رو میدی اه ، در آسمون باز شده این افتاده پایین

بخدا هرکاری میکنم ادم نمیشه

حتی ۱۳ بدر رو کوفتم کرد اشکمو دراورد با هق هق بهش گفتم حیف ک مجبورم تحملت کنم