2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید به باباش پیام دادم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست
عزیزم بخدا قبول دارم حرفتوالان مشکلم اینه ک نمیدونم رفتار درست چیه؟باید چیکار کنم پس؟

جاتون عوض شده ، اون ناز میکنه تو افتادی دنبالش ، برای خودت ارزش قائل باش، زود هم دستو پاتو گم نکن و چون سیاست نداری اینطور مواقع سک ت کن و فاصله بگیر، ارزش نمیدی به خودت و خونوادت ، مردا ظرفیت این چیزا رو ندارن

۱. مشکل اینه که هر کاری میکنی در صورتی که باید بی محلی کنی و قهر۲. در اوج سادگی و ببخشید حماقت بهش م ...

بخدا دست خودم نیس نه اینکه بگم وابستش ام هااا کلا رفتارم با همه اینجوریه وقتی یکی باهام بدرفتاری میکنه کل افکارم درگیر میشه و دیگه نمیتونم خوش باشمو بیخیال

همش با خودم میگم اگه میخواستم اینجوری زندگی کنم تنها برم تنها بیام هیچ جا نریم هیچ جا نباشه پس چرا ازدواج کردم ؟!

بعد حالم بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی هیچوقت نباید با خانوادم باشم چون ایشون دوست نداره؟پدرمادر من همین یه دخترو دارن دلشون نمیاد بدون ...

بنظرت خودت تنها بری و با خانوادت خوش بگذرونی بهتره یا شوهرت هم بیاد و به قول خودت به همه زهرمار بشه سفر ؟من باشم حتما تنها میرم و به همچین آدمی باج نمیدم

گریه کن ، سکوت کن بعد هم قهر کن ، تا میتونی هم ازش فاصله بکیر با مظلوم نمایی سکوت و کم محلی زیاد ، ی ...

بخدا درد اصلیم خونوادمه 

تا میفهمن بین ما شکر آب شده بدتر از من ناراحت میشن مامانم دم ب دیقه زنگ میزنه (باهاش حرف میزنی؟همه مشکل دارن دیگه! قهر نکن ؛ چیزی نگو بهش!پاشین بیاین اینجا شام)

همش در تلاطمن ک ما با هم خوب باشیم و انقد بزرگش میکنن ک خودمم باورم میشه اگه کشش بدم اتفاقای خوبی نمیوفته

بخدا دست خودم نیس نه اینکه بگم وابستش ام هااا کلا رفتارم با همه اینجوریه وقتی یکی باهام بدرفتاری میک ...

تنها نبودن به چه قیمتی؟ یه مدت به اعصابت آرامش بده ، همیشه که فیلم هندی نیست ، پس ما مجردا بمیریم؟ برای خودت ارزش قائل شو کنار کسی بشین که برات احترام قائله و باهاش بهت خوش میگذره نه زهر کنه ، مگه چقدر زندگی میکنی هی دنبال این تحفه بدوی اونم قلدری کنه ؟

برو ، بدون شوهرت برو یکم مجردی حال کن ، فرصت خوبیه یکم تنها بمونه دلش تنگ بسه ان تحفخ رو کجا میکشون ...

فک میکنی میزاره من تنها با خونوادم برم سفر؟!!!

زبونی میگه برو اما یه شارلاتان بازیی درمیاره بیا و ببین

بخدا درد اصلیم خونوادمه تا میفهمن بین ما شکر آب شده بدتر از من ناراحت میشن مامانم دم ب دیقه زنگ میزن ...

نباید بگی، اصلا چرا میگی، بگو مثلا محمد خواب بود خودم تومدم . نذار کسی دخالت کنه ، ببین همش ندونم کاریهای خودته خواهرم 

فک میکنی میزاره من تنها با خونوادم برم سفر؟!!!زبونی میگه برو اما یه شارلاتان بازیی درمیاره بیا و ببی ...

خب سفر تنها نرو ولی سر زدن رو خودت برو، انقد برو تو لاک خودت و فاصله بگیر و سرویس نده تا دلش برات تنگ بشه، دو یالی یه لار به زور بهش بگو دوستش داری ، باید بذاری اون بیفته دنبالت

کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند رو از نت دانلود کن بخون یواشکی

تنها نبودن به چه قیمتی؟ یه مدت به اعصابت آرامش بده ، همیشه که فیلم هندی نیست ، پس ما مجردا بمیریم؟ ب ...

خب همین دیگه!

با خودم میگم برا چی اسم همچین ادمی رو ب عنوان شوهر به یدک میکشم وقتی هیچ فرقی با یه فرد مجرد ندارم و همیشه تنهام؟ انگار بلاتکلیفم…تنها تر از همیشم…همش ام باید حواسم باشه یه وقت دعوامون نشه دوباره همه اوارد بشن سره من ک چرا چنین کردی چنین شد

بنظرت خودت تنها بری و با خانوادت خوش بگذرونی بهتره یا شوهرت هم بیاد و به قول خودت به همه زهرمار بشه ...

اگه تنهایی برم سفر اونم ادمه سواستفاده گریه هرچی بشه میخواد بکوبه تو سرم و دم ب دیقه با دوستاش و…بره اینور اونور و عوض اون یکبار رفتن من رو صدبار تلافی کنه

خب همین دیگه!با خودم میگم برا چی اسم همچین ادمی رو ب عنوان شوهر به یدک میکشم وقتی هیچ فرقی با یه فرد ...

یا باید یه مدت خودت رو دست بالا بگیری تا برات ارزش قائل بسه یا تا آخر عمر به دستو پاش بیفتی و جواب پس بدی و دستور بشنوی و تهدیدت کنه، همه دارن یه پواب دو بهت میدن اسی جان، فکر نکن فقط مشکل تو هست، بیشتر خلنوما به مرد زیادی رو بدن همینه ، که شما متاسفانه خیلی ترسیدی و باج دادی

فک میکنی میزاره من تنها با خونوادم برم سفر؟!!!زبونی میگه برو اما یه شارلاتان بازیی درمیاره بیا و ببی ...

فقط تا شرایط و رفتارش اینه ،فکر بچه نکن 

تا کی قراره خجالت رفتارش رو بکشی ،مگه پدر و مادرت وظیفه ای در قبالش دارن انقدر بهش بها ندید ،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792