2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید به باباش پیام دادم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست
تو هم نرو ولی به غلط کردن بندازش ، سر سنگین باش ، کم محلی کن ، ناراحتیت رو تو صورتت ببینه ، الکی هم ...

اونجور وقتا بهم پیله میکنه و فکر میکنه چون یکی دوساعت نازمو کشید باید دیگه ببخشم و باهاش خوب باشم

در حالی ک من قصدم اصلاح شدنشه ن اینکه هربار همین داستان باشه

اره عزیزمهمینکارو میکنم وقتی دیدم بد رفتاری میکنه چیکار کنم؟مثلا بی محلی کردنی میاد هی باهام حرف میز ...

بشین محترمانه باهاش صحبت کن ولی بدون ضعف نشون دادن ، هر چی مشکل داری رو با آرامش و زنانه بگو و ازش بخواه حل کنه نه اینکه تو حل کنی و بگو ما همسریم بگو چه حس های بدی بهت دست میده با ثحبت خاش بگو باید بهت حس آرامش بده بیشتر از زمان مجردی بگو ومنیت میخوای بگو احترام میخوای ، همه رو بگو ولی ضعف نشون نده محترمانه ولی قاطع خواسته هات رو بگو و ازش بخواه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجور وقتا بهم پیله میکنه و فکر میکنه چون یکی دوساعت نازمو کشید باید دیگه ببخشم و باهاش خوب باشمدر ...

بگو، بگو مهمونی از دست رفته و من واقعا دوست داشتم برم حالا که بی دلیل نرفتم نمی تونم ناراحت نباشم و به سختی بندازش یه جوری که دفعه بعد سریع قبول کنه بری

بشین محترمانه باهاش صحبت کن ولی بدون ضعف نشون دادن ، هر چی مشکل داری رو با آرامش و زنانه بگو و ازش ب ...

مرسی ک انقدم برام وقت گذاشتی راهنماییم کردی واقعا ممنونتم❤️🫶🏻

میدونم دارم سرتو درد میارم ببخشید واقعا

ولی بخدا بگو هزااااربار…واقعا هزاربار باهاش حرف زدم؛به هر زبونی؛ولی درست شدنش موقته 

کافیه چیزی برخلاف میلش پیش بره باز میشه همون ادم

اونجور وقتا بهم پیله میکنه و فکر میکنه چون یکی دوساعت نازمو کشید باید دیگه ببخشم و باهاش خوب باشمدر ...

اسی جان من و خیلی از خانومای دیگخ تا ته قضیه میریم یعنی اگه دگه من لدتر از تو قهر میکنم و تا روزها قهر کنه ما هم قهر میمونیم یا ناز کشیدن که هیچ، هر چی دستو پا بزنه درست نمیشیم تا خودش قبول کنه به تغییر و کوتاه بیاد ، باید بعضی مواقع تو زندگی محکم بود

مرسی ک انقدم برام وقت گذاشتی راهنماییم کردی واقعا ممنونتم❤️🫶🏻میدونم دارم سرتو درد میارم ببخشید واق ...

جوابت رو الان دیدم ولی پایین جوابش رو برات نوشتم ، باید اول خودت تغییر کنی تا اون تغییر کنه اسی جان، بذار راحت بگم به قول قدیمیا دندوناتو شمرده، اخلاقتو میدونه داره سو استفاده مینه و بدون کارت اصلا آسون نیست و باید اگه تصمیم گرفتی سر تصمیمت بمونی و محکم باشی ، باید یادش بدی بهت احترام بذاره 

اسی جان من و خیلی از خانومای دیگخ تا ته قضیه میریم یعنی اگه دگه من لدتر از تو قهر میکنم و تا روزها ق ...

دقیقا یکی از دوستام همینطوره

وقتی شوهرش کاری میکنه محل سگ بهش نمیزاره پا میشه میره اینور اونور…میبینی شب رفته مونده خونه ی خاله هاش و از این دست کارا

ولی من اگه این کارارو کنم شوهرم عالمو ادمو خبر میکنه ک به چه حقی شب نیومده خونه یا چرا اینکارارو میکنه من دیگه نمیتونم تحمل کنم

جوابت رو الان دیدم ولی پایین جوابش رو برات نوشتم ، باید اول خودت تغییر کنی تا اون تغییر کنه اسی جان، ...

باشه عزیزم 

همینکارو میکنم

سر تصمیمم میمونم 

از همین الانم میشه شروع کرد چون دقیقا تو همون موقعیتم

حالا الان تا وقتی خودش حرف نزده بی محلی کنم نه؟

(منظورم همین موضوع تاپیکیه ک زدم)