2777
2789
عنوان

لچنه دراز 👽

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست

سلام من حدودا ی سال پیش ازتون کمک خواستم و کمکم کردید و واقعا ممنونم

الان یک سوال دارم 

من حدودا از اوایل ۱۷ سالگی دیگ ی علائمی رو حس میکردم و انقدر سرچ کردم دیدم خیلی شبیه بوردرلاین هست و وقتی ب شما گفتم و تست گرفتید گفتید ک اره مشکوکم

و الان هم ک ۱۸ سالمه این علائم ی خورده شدیدتر شده و مطمئن شدم

فقط ی سوال برام پیش اومده هرجا سرچ میکنم سن شروع این بیماری حداقل ۱۸ سالگی هست ولی من از ۱۷ سالگی علائمشو داشتم

ممکنه بوردرلاین نباشه یعنی؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ی چیز دیگه اینکه شما دارید تو سایت ب همه کمک میکنید بدون هیچ هزینه ای این خیلی لطف بزرگیه 

خب باتوجه ب اینکه خیلی هم روانشناس خوبی هستید 

واقعا امیدوارم خدا هزاران برابرشو بهتون تو زندگی بده 🧡

سلام من حدودا ی سال پیش ازتون کمک خواستم و کمکم کردید و واقعا ممنونمالان یک سوال دارم من حدودا از او ...

سلام عزیزم قربان شما 🌹

آره احتمالش هست چون معمولا سنی هم که شما دارید و داشتید هیجانات رو زیاد بالا و پایین می کنه 

اما تراپیستی که متخصص این اختلال باشه و تو تشخیص حرفه ای باشه بهتر می تونه تشخیص بده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام من حدودا ی سال پیش ازتون کمک خواستم و کمکم کردید و واقعا ممنونمالان یک سوال دارم من حدودا از او ...

اما اگر بخواید برای پیشگیری چندجلسه ای بریم جلو ببینیم اوضاع چطور پیش میره 

ی چیز دیگه اینکه شما دارید تو سایت ب همه کمک میکنید بدون هیچ هزینه ای این خیلی لطف بزرگیه خب باتوجه ...

قربان شما عزیزم ❤️ 

نظر لطف شماست... 

به همچنییین برای شما