2777
2789
عنوان

لچنه دراز 👽

248 بازدید | 24 پست

اول از مخاطبین عذرخواهی می کنم این گذاشتم و امیدوارم به شعور مخاطبین بی احترامی نشده باشه 🌹🙏

آخه هم هم دلم پر هست و مجبورم به روش درستی که به من کمک می کنه تخلیه هیجانی بشم پس بهم حق بدید ❤️

هم گفتم یک اطلاعاتی هم به مخاطبین بدم... 

خب تو لحجه شهر ما به کسی که بحث رو شروع کرده و نمی خواد هم کوتاه بیاد میگن لچنه دراز... 

یعنی اون قدر فکش درازه که نمی خواد کوتاه بیاد 

آقا یکی هم نیست بهشون بگه، قبول کن باختی و دیگه ادامه نده... 👍⛔

یعنی همین طور ادامه میدنا... 

او این سایت هم زیادند... 

میان به آدم می پرند یا توهین می کنند... 

از حق خودت دفاع نکنی، تو دلت می مونه خودتم میشی عقده ای 😵

از خودتم دفاع کنی اون قدرررر ادامه ميدند که به جنون می رسی دلت می خواد فک و ته شون رو باهم یکی کنی تا چیزی ازشون باقي نمونه 🤯

آقا من از همین الان بهشون میگم تو بارنده ای قبول کن... 

اگر نبودی که سر بحث و دعوا رو بار نمی کردی... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تلفظش هم میذاشتی 

😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تلفظش هم میذاشتی 😁

دقیقا نمی دونم لچنه هست یا رچنه 😅

چون لحجه خیلی سال پیش هست 

ولی می دونم همش با اِ تلفظ میشه مثلا رِچِنِه دراز 😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا نمی دونم لچنه هست یا رچنه 😅چون لحجه خیلی سال پیش هست ولی می دونم همش با اِ تلفظ میشه مثلا رِچ ...

باحال بود باریکلا 👏

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خودم اصلیتم نی ریزی هست و قدیم جزو لحجه نی ریز بود نمی دونم قومیت های دیگه هم دارند یا خیر

چ جالب 

من لر خرم آبادم و این اصطلاح رو داریم

ما میگیم چِنه دراز‌

ینی همون پرحرف🤭

یسنام🦋🌸

ممنون میشم درخواست دوستی من رو هم بپذیرین

۲۱ سالمه اگه تاپیک هام رو بخونید متوجه بیماریم میشین ۶ ساله که دارم رنج میکشم خیلی خستم دیگه بریدم

میخواستم بدونم شما میتونید کمکم کنید اگر بتونید تا عمر دارم دعاتون میکنم فقط میخوام سلامتی روح و جسمم برگرده دیگه نمیتونم نمیکشم❤

سلام عزیزم ❤️درسته در خدمتم عزیزم چرا که نه

خیلی ممنون🥺💚

من ی مدت طولانی که اضطراب زندگیم رو مختل کرده

روز به روز هم بدتر میشه

البته از بچگی زمینه ش رو داشتم

مدام ترس از اتفاق بد و از دست دادن عزیزام رو دارم

مدام فکر میکنم که نکنه اخرین باشه

کافیه دیر جواب تماسم رو بدن

یا دیر برسن خونه

یا حتی بیرون رفتن سادشون هم مدام نگرانم اتفاقی نیفته براشون

کافیه ی لک ببینم روی بدنشون به بدترین بیماری ها فکر میکنم 

خیلی تلاش میکنم جلوی خودم رو بگیرم نمیشه

نوشتن

کتاب

مدیتیشن

و... 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
خیلی ممنون🥺💚من ی مدت طولانی که اضطراب زندگیم رو مختل کردهروز به روز هم بدتر میشهالبته از بچگی زمین ...

برای این مورد بهتر هست که مصاحبه تشخیصی بشه تا مشخص بشه که اضطراب هست یا خیر و اگر اضطراب بود ببینید مشکل جسمی عاملش هست یا خیر 

اگر اضطراب بود اما عاملش جسمی نبود چند جلسه تراپی لازم هست 

که توی جلسات تراپی معمولا فکرهای آزاردهنده به چالش کشیده میشه و ریلکسیشن و روش های آرامش آموزی کار میشه و در نهایت هم حل مساله و مواجهه با ترس هاست 

و اگر مشکل شدبد باشه دارو درمانی و درمان های عمیق تر هم لازم میشه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز