2777
2789
عنوان

از کدوم ویژگی خودت بدت میاد 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 101 پست
بیا سعی کنیم حتی اگه کاملم نشد درستش کنیم؛حداقل کمتر کنیم این افکار رو

بیا عزیزم 😥

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی یه ادمو میشناسم مثل شماست بخدا نمیتونیم نگاشم بکنیم میگه چرا نگاه کردین 😑

منم همینطورم بخدا دست خودم نیست خیلی بده اطرافیانم دوستام همش باید ناز منو بکشن 😂 ولی بعضی وقتا خسته میشن دیگه این منو ناراحت میکنه

وسواس فکری وای اینقدر وسواس فکری دارم ک نگو هی با خودم کلنجار میرم طرف چرا اینطوری باهام صبحت کرد چرا اینو گفت چرا اینکار و کرد چرا اینطوری نگاه کرد و غیره.....‌ تا باشه از این چرا ها.....

🤦🏻‍♀️یه کوچولو هم جوگیری

وسواس فکری وای اینقدر وسواس فکری دارم ک نگو هی با خودم کلنجار میرم طرف چرا اینطوری باهام صبحت کرد چر ...

منم مثل شما 😥

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

یجاهایی اضطراب اجتماعی دارم وتمرکزم بالا نیس  دوس داشتم صد بودم توهمه چی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یجاهایی اضطراب اجتماعی دارم وتمرکزم بالا نیس دوس داشتم صد بودم توهمه چی

این که نمیشه صد بود 

کدوم؟

کلا هیچ آدمی نمیشه صد باشه بالاخره خوبی و بدی داره 

کلا هیچ آدمی نمیشه صد باشه بالاخره خوبی و بدی داره

اها بله میگم دیگه از این بدم میاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.