من خجالتی بودنم بعضی جاها بشدت خجالتی و استرسیم گاهی بعضی جاها و برای بعضی چیزا
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
من خیلی وسواس فکری دارم در مورد یه سری مسایل پراهمیت خیلی سخت میگیرم و خودمو اذیت میکنم و نگرانم ولی ...
خب مسائل پر اهمیت وسواس داری یا اهمیت میدی
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
اینکه زبادی بی خیال و ریلکسم همسرم سه روزه میخواد باهام دعوا کنه هنوز نمیدونه چطوری
😂
مسائل بزرگ مثل ازدواج یا یه سری مسائل مذهبی رو بعضی مواقع خیلی گیر میدم مثلا برای ازدواجم خیلی مته به خشخاش میذاشتم و نمیتونستم انتخاب کنم توقع یه آدم کامل داشتم و میترسیدم نکنه انتخاب کنم و بد دربیاد همش این نگرانیو داشتم
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
حاضرجوابی نیستم و از کسی ناراحت شم با سکوت کنار میکشم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مسائل بزرگ مثل ازدواج یا یه سری مسائل مذهبی رو بعضی مواقع خیلی گیر میدم مثلا برای ازدواجم خیلی مته ب ...
خب چیشد