2777
2789
عنوان

حسرت میخورم🥺

96 بازدید | 10 پست

دلم میخواست مثل بعضی از ادما بدون تلاش زیاد ،بدون حرص و جوش ،بدون غصه همه چی داشتم

وقتی به زندگیم نگاه میکنم دلم به حال خودم میسوزه

ن اینکه نگران قسط و قرض ،خرج شکم ،کرایه خونه و هزار مشکل دیگ باشم

ناشکری نمیکنم ،خدایا هزارمرتبه شکرت ک سالمم که پسرم سالمه ،مامانم هست، شوهرم هست ولی بعضی وقتا یکم ناراحت میشم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

داشتم همین الان تایپیک های یه خانمی رو میخوندم که خیلییی شرایط مالی و زندگی خوبی داشت ،یاد مشکلاتم افتادم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ همینه اوصاع

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منم حسرت کسایی که یکشبه ره صدساله رو رفتن میخورم امثال مهناز افشار یه لقب گوگوش بهش دادن از فرش به عرش رسید یا خیلیهای دیگه همش شانسه شانس خدا به خیلیها لطف زیادی داره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خداروشکر کن عزیزم اکثرا یه دوره ای داشتن که خیلی بروفق مرادشان نبوده

یه بنده خدایی رو دیشب شنیدم خیلی وضع مالیشون خوبه ودرامد بسیار بالایی داره پسر ۱۰ سالش سرطان گرفته یه روز در میون میبرن شیمی درمانی

اطرافیانم ندیدم کسی بدون تلاش بجایی برسه هر کی موفق شده تلاش کرده

منظورم خانواده و همسر پولداره

مثلا یکمی خیالم راحت بود اگ حداقل یکم خانوادم پولدار بود ن اینکه استرس پیری پدرو مادرم رو هم دارم

اون بعضی از ادم ها که میگی خیلی کمن اکثر ماها باید با تلاش و زحمت زیاد ،به دست بیاریم

اره واقعا

خداروشکر کن عزیزم اکثرا یه دوره ای داشتن که خیلی بروفق مرادشان نبوده یه بنده خدایی رو دیشب شنیدم خیل ...

اره بازم خداروهزارمرتبه شکر

2790
2778
2791
2779
2792