من خجالتی بودنم بعضی جاها بشدت خجالتی و استرسیم گاهی بعضی جاها و برای بعضی چیزا
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
بیا سعی کنیم حتی اگه کاملم نشد درستش کنیم؛حداقل کمتر کنیم این افکار رو
بیا عزیزم 😥
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وسواس فکری وای اینقدر وسواس فکری دارم ک نگو هی با خودم کلنجار میرم طرف چرا اینطوری باهام صبحت کرد چرا اینو گفت چرا اینکار و کرد چرا اینطوری نگاه کرد و غیره..... تا باشه از این چرا ها.....
وسواس فکری وای اینقدر وسواس فکری دارم ک نگو هی با خودم کلنجار میرم طرف چرا اینطوری باهام صبحت کرد چر ...
منم مثل شما 😥
یجاهایی اضطراب اجتماعی دارم وتمرکزم بالا نیس دوس داشتم صد بودم توهمه چی
این که نمیشه صد بود
کلا هیچ آدمی نمیشه صد باشه بالاخره خوبی و بدی داره