2777
2789
عنوان

مرتیکه هول

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 72 پست
نمیگم نیست آدم خنگ دور از جون شما زیاده شبیه این آدمم تا دلت بخواد فتو فراون ریخته زن نمیگیرن دنبال ...

پس چوب زرنگی نداشته خودشو میخوره ، اگه افکارش اینه پس بشینه لذت خریت خودشو ببره ، 

هزاران فرق بین زن و دختر هست که اون خنگ فقط تو یه شب و دو شبش میبینه ،پس بزار تو جهالت و نفهمی و بی کسی بماند که بماند،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته اگه واقعا این پولو هزینه کرده باشه ، ولی در کل باید آدم مغز خر خورده باشه که بره 2م خرج یه آدم ...

تعجبه واقعا خرج چی شد دقیقا . خونه خرید براش . والا مردا هم ایقد خرج زنو بچشون نمیکنن بگن بفرما

..

هست انقدر هستو زیاده تو این جامعه از این چیزا

آخه 2 م پول کمی نیست ، منم شنیدم و دیدم ولی نمیاد بریزه زیر پای اون ، هزینه می‌کنه ، خونه میگیره و از اون استفاده می‌کنه برای رسیدن به هدفای کثیفش ،نه با یکی ، بلکه یکی یکی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

تعجبه واقعا خرج چی شد دقیقا . خونه خرید براش . والا مردا هم ایقد خرج زنو بچشون نمیکنن بگن بفرما

دروغ محضه ، دیده اینجا یه تعدادی خانم هستن تاپیک زده ،خب طبیعیه ی عده موافق و ی عده مخالف هست و سرگرم بشه ،

آخه 2 م پول کمی نیست ، منم شنیدم و دیدم ولی نمیاد بریزه زیر پای اون ، هزینه می‌کنه ، خونه میگیره و ا ...

اینم داره اغراق میکنه به قول شما حال و حولشو کرده کیفشم کرده دختره حالا نمیخوادش داره میسوزه احتمالا دنبال کادوهای پول طلاییه که داده بهش

مرد جماعت کلا اینجوریه خرج زنو بچه خودش نمیکنه ولی یه بیزنسیو ساپورت مالی میکنه

اینم داره اغراق میکنه به قول شما حال و حولشو کرده کیفشم کرده دختره حالا نمیخوادش داره میسوزه احتمالا ...

بالاخره هر کاری ی هزینه ای داره ، غلط کرده ، راه غلط رفته حال بدوعه دنبال پولش ، اگه راه درست انتخاب میکرد الان بچش بهش میگفتم بابا و یه زندگی آروم و پولی هم که هزینه کرده بود از دست نداده بود

بالاخره هر کاری ی هزینه ای داره ، غلط کرده ، راه غلط رفته حال بدوعه دنبال پولش ، اگه راه درست انتخاب ...

دقیقا درسته.من همین تازه رفتم خوندم.۳۶ سالشه اصلا چرا تا حالا خودش ازدواج نکرده . من هیچوقت کسیو مسخره توهین یا دخالت نکردم.اما حداقل میرفت با یه دخترمجردوخوبی که هنوز ازدواج نکرده بودیا به خانوادش میگفت که دنبال دختر بگردین واسه ازدواج حتما باید میرفت با یه زن که دوبارطلاق گرفته توهین نیس بخدا.ولی هرکی در حد خودش مطلقه با مطلقه . الان باید بچش بش میگفت بابا یه زندگی سالم بی دردسر داشت . خونه اجاره میکنه واسش وسایل خونه معلومه فردا همه چیو اون میبره واسه خودش

..

بالاخره هر کاری ی هزینه ای داره ، غلط کرده ، راه غلط رفته حال بدوعه دنبال پولش ، اگه راه درست انتخاب ...

اخه ببین منطقیه با این خرج و تورم ۲ سال با یکی باشی خب قطعا هزینه اش ۲ میل میشه ۲میل یکجا که نبوده 

دقیقا درسته.من همین تازه رفتم خوندم.۳۶ سالشه اصلا چرا تا حالا خودش ازدواج نکرده . من هیچوقت کسیو مسخ ...

باهات موافقم یه نظر منم آدمای مطلقه حق زندگی دوباره نه اصلا ۱۰۰باره دارن ولی با مطلعقه مثل خودشون نه مجرد 

مجردم هول نباشه بره خرج یه دختر پاک کنه! همین آدم اگه مامانش میگفت بیا برات زن بگیرم به هزارتا آبو آتیش میزد که نگیره

دقیقا درسته.من همین تازه رفتم خوندم.۳۶ سالشه اصلا چرا تا حالا خودش ازدواج نکرده . من هیچوقت کسیو مسخ ...

اون خونه ام از رو دلبسوزی اجاره نکرده مکانشون بوده

من خودم شبیه این داستان برای یکی از دوستای دوستم اتفاق افتاده بود ،توی تهران کار می‌کنه و خونه اجاره می‌کنه که بشه مکانش بعد می‌ره دنبال فقط مطلقه که قید و بند و گیرو اینا بعداً نداشته باشه تا کارشو بکنه جالبه از دوستم  پرسیدم چرا ازدواج نمیکنه ، گفت ازدواج کنه دیگه پاگیر میشه نمیتونه ..... میگفت 

تا حالا هم چند بار  تو این ماجراها  ضرر داده ولی دست نمی‌کشه 

اما نمیاد خونه بده طلا بگیره ، .... در حد خدمتی که میگیره هزینه می‌کنه برای طرف ، میگفت دوسر برده هم من هم اون ، مطلقه هم هست کسی پیگیرش نیست و ازین داستانا . متاسفانه متاسفانه