2777
2789
عنوان

مرتیکه هول

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 72 پست
بابا این اسمش گول نیست الکی میگن.میخوان خودشونو توجیح کنن

آره دیگه همینه جامعه رو امثال لین زنو مردا روز به روز دارن بدتر میکنن یه جوری که باعث شدن این تصور به وجود بیاد آدم سالم دیگه وجود نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دیگه همینه جامعه رو امثال لین زنو مردا روز به روز دارن بدتر میکنن یه جوری که باعث شدن این تصور ب ...

والا همین خرابا هم بهتر شانس دارن. ن منه بدبخت بخت برگشته که هیچوقت بدی به کسی نکردم و همیشه عبادت کردم هنوزم به ارزوم نرسیدم😓

..

آره دیگه شکایتش واسه همون ۲ میلیارده ...بخدا همین آدم فردا پاک ترین زنم بگیره یه دوزاری کف دستش نمید ...

بشنو ،باور نکن ، این دوره زمونه هیچکسی نمیاد 2م پول بی زبون برای چار بار رفتن و اومدن بریز زیره دست و پای کسی حتی اگه باد آورده باشه ،میره با اون 2م بقول خودش با 200ادم خراب خوشگذرونی نه با یکی ، 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

والا همین خرابا هم بهتر شانس دارن. ن منه بدبخت بخت برگشته که هیچوقت بدی به کسی نکردم و همیشه عبادت ک ...

آره اون که ۱۰۰ درصد....

هرچی خراب تر کاربلد تر و حرفه ای تر 

ایشالله برسی به آرزوهات 

بابا این اسمش گول نیست الکی میگن.میخوان خودشونو توجیح کنن

البته اگه واقعا این پولو هزینه کرده باشه ، ولی در کل باید آدم مغز خر خورده باشه که بره 2م خرج یه آدم تو خیابون پیدا کرده ،نشناخته بکنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بشنو ،باور نکن ، این دوره زمونه هیچکسی نمیاد 2م پول بی زبون برای چار بار رفتن و اومدن بریز زیره دست ...

نمیگم نیست آدم خنگ دور از جون شما زیاده شبیه این آدمم تا دلت بخواد فتو فراون ریخته زن نمیگیرن دنبال زنای مطعلقه ان بعد اون تایمی که باهاشن میپرسی چرا میگن خب این از دخترا بهترن بعدشم فرقی نداره که فرق دختر و زن تو یه شبه! حرفشون اینه بعد که یه لطمه میخورن میگن واااای منو بی کس گیر اورد گولم زد کمککک

یعنی داره تو سایت تبلیغ میکنه؟

نمیدونم من، منظورم اینه که خب اگه واقیتم باشه که بعید نیست باشه این آقا کل تاپیکاش همین یه حرفهو اگه دقت کنی خانمارو انداخت به جون هم یه عده ام طرفداریشو میکنن میگن واییی میگه عاشق بودم خب