2821
2789
عنوان

مرتیکه هول

644 بازدید | 72 پست

طرف کلا ۵ روزه اومده نی نی سایت همه تاپیکاش شدن من آقام خیانت دیدم 

همه میگن ببینم چی شده!

هیچییی آقا در ازای سرویس دادن یه بیزنسی که از قضا خوشگل و کم سنم (که البته ۲۶ساله کم سن به حساب نمیاد) ولی چون از آقا ۱۰سال کوچیکتر بوده! ۲میلیارد خرج طرفی کرده که دوتا طلاق گرفته بیزنسی ام هست و کلی خرج دیگهعع......الانم همه کارای قانونیشو کرده همه پیگیریا رو انجام داده الان اومده میگه در ازای رابطه نامشروعی که داشتم خیانت دیدم منو ول کرده رفته با یکی دیگههه....خب تو خودت از همه چی خبر داشتی شرایط مالی ازدواج داشتی ترجیح دادی وقتتو با یه خ.راب پر کنی جای اینکه زنو زندگی تشکیل بدی الانم شکایتتو کردی! دیگه چی میخوای؟ کیس جدید!!!

اعصاب آدمو بهم میریزن اینجور آدما

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا همینو بگو اینا هر کار میخوان میکنن به ریش ماهام میخندن تهش که طرف میره با یکی دیگه میگن به ما خیانت کرد دیگه نمیگه مگه من اصلا از راه درستی وارد شده بودم ؟ خودم خیانت نکردم به کسی ؟ ایا از اولش معلوم نبود خیانت میشه؟ واقعا التماس اندکی تفکر

خداروشکر ینفر حرف حق زد.بجای اینکه تشکیل زندگی میداد رفت سراغ خرابا البته خودشم خراب بود وگرنه اینکا ...

آره دیگه شکایتش واسه همون ۲ میلیارده ...بخدا همین آدم فردا پاک ترین زنم بگیره یه دوزاری کف دستش نمیده ولی واسه خرابا حاضره ۲ میلیار ۲ میلیارد خرج کنه

واقعا همینو بگو اینا هر کار میخوان میکنن به ریش ماهام میخندن تهش که طرف میره با یکی دیگه میگن به ما ...

بخدااااا خودشون میرن دنبال خراب بازی آخر سر میان میگن فلانی گولم زد خب جلو هورموناتونو بگیرید گول نخورید

دروغ میگه جلب توجه کنه بیشعور

نمیدونم این دروغ میگه یا نه ولی امثال اینو زیاد دیدم تهش خرف همشون اینا ما پسر پیغمبر بودیم گول خوردیم....نه اتفاقا شما از اولشم میدونستید طرف بیزنسیو هورموناتون زده بود بالا که رفتید تو یه همچین کثافت کاریایی

2823
2791
2779
2792