2777
2789
عنوان

مرتیکه هول

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 72 پست
انشالله🙏🏻 ولی تو حکمت بعضی کارای خدا موندم میبینی بعضیا بخدا هزارتا کثیف کاری خیانت دزدی هزارتا کا ...

فک کنم روایت یا حدیث هست ، که میگه خدا به این افراد آنقدر بی توجه میشه تا در لجنزار خودش غرق بشه ، و کسایی که دوست داره و ذات الهی درشون هست رو از ی جایی برمیگردونه تا نجات پیدا کنند ، البته توی درست و غلطش خیلی مطمئن نیستم ، 

برای خودم و اطرافیان چندبار این اتفاق افتاده که نذاشته به بیراهه کشیده بشه 

خدایا ممنونم🖐️

کافیه آدم ته دلش امید ب لطف خدا باشه ،محال اتفاق خوب نیفته فقط خدا صبرش خیلی طولانیه و حتما در دیر و زود شدنش حکمتی هست

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

انشالله🙏🏻 ولی تو حکمت بعضی کارای خدا موندم میبینی بعضیا بخدا هزارتا کثیف کاری خیانت دزدی هزارتا کا ...

اگه منظورت آرزوی امضاته بسپار بخودش و ازش خوبش رو بخواه نه زود، 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم چندساله ازش همینو میخوام.مگه من چقد زندم حداقل قبل مرگم واسه یه روزم شده خوشی رو تجربه کنم دلم میخواد حس مادریو تجربه کنم 

..

اره منم چندساله ازش همینو میخوام.مگه من چقد زندم حداقل قبل مرگم واسه یه روزم شده خوشی رو تجربه کنم د ...

الههههی 

ولی با تمام این حرفها بسپار ، منم تو سن ۳۳ اینا ازدواج کردم ، ولی شاکر خدام چون بهترینها رو نصیبم کرد ، خانواده خوب ،همسر عالی ، فرزند ، مال ، کار ،.... خدایااااااا شکررررررر 

تازه من همسرم سپرده بود بخدا ، ببین من چه خدایی دارم 

الههههی ولی با تمام این حرفها بسپار ، منم تو سن ۳۳ اینا ازدواج کردم ، ولی شاکر خدام چون بهترینها رو ...

امیدوارم همیشه همینجوری بمونید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من هیچوقت بد کسیو نخواستم ظلم نکردم همیشه بخشیدم گفتم بخاطر خدا و انسانیت . باورکن این همه طلادارم اما هیچوقت ننازیدم بهشون . ادم همین که کنار خانوادشه حتی ۵ دقیقه خودش خوشبختیه. همین که نمازمیخونم خداروشکرمیکنم و خوشبختم. ایقدر بهم گفتن برو خوش گذرونی خرج کن عشق و حال باپسرا.  اما هیچوقت کاربدی نکردم. ترجیح میدم اگه پولی داشتم بجاش بدم به اونی که ناتوانه. با تموم اینا حس میکنم یه چیزی توزندگیم کمه تو کار خدا موندم. گفتم خدا همه چیو میسپارم بخودت 

..

مطمئن باش تو رو میبینه حتی بی طاقتی هاتو اما درست جایی که مناسبه برات براورده میکنه برات

امیدوارم همیشه همینجوری بمونید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻من هیچوقت بد کسیو نخواستم ظلم نکردم همیشه بخشیدم گفتم ...

چی بگم ، منم همیشه بخدا میگم اینا که سر تو راهت دارن رو همه چی بهشون بده تا سرخورده نشن و دیگران هم تشویق بشن برای راه درستش خدا ، ولی خانمم میگه این کار شیطونه که ادمو  دلسرد کنه و به گناه بکشونه و واقعا سخته جنگیدن با شیطون ، چون مرز بین گناه و ثواب خیلی باریکه، ادمیزادن پتانسیل گناه درش بسیار بالاست ، مراقب باش 

چی بگم ، منم همیشه بخدا میگم اینا که سر تو راهت دارن رو همه چی بهشون بده تا سرخورده نشن و دیگران هم ...

و آنقدر این گناه لعنتی شیرینه که نگو

اتفاقا همیشه مراقب هستم ادم نباید کاربدی بکنه خداروشکر ضعیف نیستم

عالیه ،افرین به اعتقاد و اعتماد بنفست، 

اتفاقا همیشه مراقب هستم ادم نباید کاربدی بکنه خداروشکر ضعیف نیستم

من همیشه به این فکر میکردم و میکنم که بالاترین لذت ،لذت حیوانی ج ... ی هست ، و این لذت تنها چند دقیقه طول می‌کشه ووووولی ووووولی اثرات اون تا مدت طولانی روی زندگی تاثیر گذاره و همه لطفها ونعمتها رو از آدم دور میکنه