2777
2789
عنوان

مرتیکه هول

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 72 پست
باهات موافقم یه نظر منم آدمای مطلقه حق زندگی دوباره نه اصلا ۱۰۰باره دارن ولی با مطلعقه مثل خودشون نه ...

شاید باورنکنی ولی هیچوقت توی عمرم هزاری از مردی یا حتی زنی نگرفتم با کسی قرارنزاشتم حتی دوستی معمولی حتی حرف زدن پشت تلفن نداشتم بقران.همیشه گفتم خدایا هرکاری میخوام کنم حداقل با شوهرایندم باشه. اصلا اینایی که کثیف کاری میکنن رو درک نمیکنم اکثرا مطلقه ها هم منتظر و دنبال فرصتن هم اشیونه بقیه رو خراب کنن هم پولا رو ببرن . مرداهم مرد بودن رو انگشت اینا نمیچرخیدن و الکی بگن گول خوردیم 

اگه راس میگن به گول خوردنه  گول پدر مادرشونوبخورن که میگن بیا ازدواج کن تشکیل خانواده زندگی خوب بساز نه بری خرج یه زنی که معلوم نیس کیه چیکارس بکنی. پدر مادر که بد نمیگن

..

اخه ببین منطقیه با این خرج و تورم ۲ سال با یکی باشی خب قطعا هزینه اش ۲ میل میشه ۲میل یکجا که نبوده

بنظر شما الان شما همسرت توی دوسال چقدر براتون هزینه کرده ، یعنی باید ماهی 85ملیون هزینه کنه که بشه 2 م ، آیا منطقیه بازم ،؟؟ 

مگه چقدر در آمد داره که آنقدر برای اون فقط بده !!!!!!!؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باورنکنی ولی هیچوقت توی عمرم هزاری از مردی یا حتی زنی نگرفتم با کسی قرارنزاشتم حتی دوستی معمولی ...

منم همینطوری بودم ولی بیین دورو برم پر از مرداییه که میخوان خودشونو به یه طریقی بهم بچسبونن و من از تک تکشون چندشم میشه...اینجور آدما هیچی مهم نیست براشون

دقیقا درسته.من همین تازه رفتم خوندم.۳۶ سالشه اصلا چرا تا حالا خودش ازدواج نکرده . من هیچوقت کسیو مسخ ...

برای آرزوت (امضا)امین گفتم👐

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بنظر شما الان شما همسرت توی دوسال چقدر براتون هزینه کرده ، یعنی باید ماهی 85ملیون هزینه کنه که بشه 2 ...

متاهل نیستم من، ولی خب اینکه کامل نگفته شما فرض کن ۴ یا ۵تا مسافرتم رفته باشن حداقل...چیزی که معلومه طرف از نظر مادی مشکل نداره

متاهل نیستم من، ولی خب اینکه کامل نگفته شما فرض کن ۴ یا ۵تا مسافرتم رفته باشن حداقل...چیزی که معلومه ...

چی بگم 

ولی بعنوان ی مرد میگم خاک بر سرش ،که پول و با زحمت در میاره و خرج ی ..... می‌کنه ،من ازین که ریال ریال پولم رو خرج همسر و فرزند میکنم خودم بیشتر لذت میبرم تا اونا ، همیشه هم خدا بهم لطف داشته و هیچوقت شرمندم نکرده ، بقول قدیمیا به مو رسیده ولی پاره نشده ، راه اشتباه بالاخره تاوان داره و گاهی سنگین ، من شاید ماهی ۲۰یا۳۰ که میشه سالی ۳۰۰  ،۴۰۰ م خرج کنم ولی اندازه ۲. م میلیارد اون و شاید بیشتر لذت میبرم در کنار خانواده 

خیلی ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. من همین تازه دیدم تو امضاتون نوشته مردی

برادر کوچیک شما هستم 🖐️

چی بگم ولی بعنوان ی مرد میگم خاک بر سرش ،که پول و با زحمت در میاره و خرج ی ..... می‌کنه ،من ازین که ...

ایشالله خدا برای خانوم بچه هاتون حفظتون کنه مثل شما این دوره زمونه کم هست

ایشالله خدا برای خانوم بچه هاتون حفظتون کنه مثل شما این دوره زمونه کم هست

ممنون 🙏

باعث تأسف ، چرا باید کم باشه ، مگه آدم چند بار دنیا میاد که انقد بخودش و اطرافیانش ظلم کنه ،اونم کسی که با تمام وجود و عشق در خدمت تو باشه ، چه زنش چه مرد

والا همین خرابا هم بهتر شانس دارن. ن منه بدبخت بخت برگشته که هیچوقت بدی به کسی نکردم و همیشه عبادت ک ...

انشاالله شما هم به ارزوتون برسید عزیزم هرگز از خوب بودنتون پشیمون نباشید خدا شاهد و ناظر بر اعمال ماس

منم اینجوری یودم اما لغزیدم خراب کردم توکل بخدا انشاالله هممون راه درستو بریم 

چی بگم ولی بعنوان ی مرد میگم خاک بر سرش ،که پول و با زحمت در میاره و خرج ی ..... می‌کنه ،من ازین که ...

منم به نوبه خودم تشکرمیکنم شمامردخوب و قوی هستی درستشم همینه یه زندگی خوبو سالم درکنارخانواده 

..

منم به نوبه خودم تشکرمیکنم شمامردخوب و قوی هستی درستشم همینه یه زندگی خوبو سالم درکنارخانواده

من و امثال شما دانش آموخته پدران و مادران نسل پیش هستیم که از شیره جان و روزی حلال اونها رشد کردم ، خدا حفظشون کنه و زیاد کنه نسل اونها رو ،

انشاالله شما هم به ارزوتون برسید عزیزم هرگز از خوب بودنتون پشیمون نباشید خدا شاهد و ناظر بر اعمال ما ...

ممنونم عزیزم.من که هیچوقت نلغزیدم میدونم که بلاخره میشه ولی کاش زودتر 😓 

امیدوارم اونایی که لیاقتشو‌دارن به خواستشون برسن 

..

من و امثال شما دانش آموخته پدران و مادران نسل پیش هستیم که از شیره جان و روزی حلال اونها رشد کردم ، ...

انشالله🙏🏻 

ولی تو حکمت بعضی کارای خدا موندم میبینی بعضیا بخدا هزارتا کثیف کاری خیانت دزدی هزارتا کارخلاف میکنن اما باز شانس و فرصت خدا بهشون میده ولی بازم بلدنیستن استفاده کنن ازش 

اما من فقط یه چیز ازش خواستم ولی نمیدونم چرا بام اینجوری میکنه 

..