2821
2789
عنوان

قسمت تقدیر

624 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها. من معمولا به دخترای دم بخت نماز جعفر را توصیه میکنم امروز با دختر خانم محترم که 50 سالش بود حرف میزدم داشت اشک می‌ریخت میگفت 20 سال قبل حدودا چند سال نماز جعفر خونده بود وتنها خواستگارش یک مهندس همه چی تمام بود که گفته بود خودت ولباسهات را میخام چون خانواده فقیری داشتن قرار بود برا خانوادش هم قبل عقد خانه خونه بخره بعنی خیلی ثروتمند بود دختره معلولیت هم داشته یه کوچولو بعد چون مدتی برا آمدن مهندس تاخیر میکنه دختره هم توسط صاب کارش اذیت میشه یعنی بش دست زده بود میگفت علی رغم میلم بم دست زده این دختر هم عصبی گویا به مهندس میگه یک مورد دیگه هم هست برا ازدواج اگه قصدت جدی نیست خبر بده گویا مهندسه بش برمیخوره وکلا منصرف میشه امروز.داشت اشک می‌ریخت که آیا خدا این مهندس را که تنها خواستگارم بود برا من کنار گذاشته بود ومن بخاطر عجله کردن دروغ بش گفتم گناه کردم اثر گناه هم این شد که منصرف بشه میگفت قصدم بود با یک مرد مجرد کلا صیغه کنم که خرج خانوادم را بده هی منتطر مهندس شدم اونم امروز فردا کرد حالا امروز میگفت الان 30 سال گذشته مورد. نیست برام وداشت عین ابر بهار اشک می‌ریخت میگفت یعنی بختم همین بود که عین فرشته برام رسوند خودم خراب کردم یا اصلا قسمتم نبود میگفت اگه باش ازوداج کرده بودم الان خارج داشتم بچه هام را بزرگ میکردم وخودم لگد زدم از اون ور واقعا من نمیدونم چی جواب بدم فکرم مشغول شده صبح تا حالا آیا شما میگید قسمت بوده یا نبوده یا جون دختر بنده خدا بش اون طور گفته دروغ گفته گناه بوده وبخاطر گناه این طو. شده البته نگفت ولی حدس زدم که درد فقر میخاسته صیغه پیرمرد بشه یا شده بود روش نشده بگه به من. ولی دختر نجیب وخوبی بود میگفت هنوز دخترم میگفت چون فقیر بودیم خواستگار نداشتم یه مردی گفته صبغه ام شو من خرج خانوادت را میدم همزمان شده بود با اون مهندس . خیلی برا. خودم سوال شده میشه کسی که به قسمت خدا اعتقاد داره لطفا باز کنه برام چطوره کلا بدونم واقعا دختر به این خوبی بخاطر یه دروغ قسمتش سوخت شده یعنی 

نفهمیدم چی شده

ولی مطمئنا گناه تاثیر تو سرنوشت داره و قسمت هم هست

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

نفهمیدم چی شدهولی مطمئنا گناه تاثیر تو سرنوشت داره و قسمت هم هست

دختر 50 ساله گفت 30 سال خواستگار مهندس داشته بش گفته اگه زودتر نمیای برا ازوداج من مورد دبگه دارم دروغ بش گفته یعنی. حالا میگه آیا مهندسه قسمتم بوده خودم خراب کردم یا از اول قسمت نبوده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی یه دروغ گفتن باعث میشه قسمت ازوداج آدم بهم بخوره؟ یعنی اگه خدا مردی را قسمتش کرده بود بخاطر یه دروغ ممکنه بهم بخوره؟ 

دختر 50 ساله گفت 30 سال خواستگار مهندس داشته بش گفته اگه زودتر نمیای برا ازوداج من مورد دبگه دارم در ...

نه برای یک دروغ 

مهندسه قصدش ازدواج نبوده

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بعدم میخام بدونم واقعا قسمت وجود داره یا چیزی به اسم قسمت نیست؟ یعنی خدا بخاطر یه دروغ بختش را ازش گرفت؟؟ 

یعنی یه دروغ گفتن باعث میشه قسمت ازوداج آدم بهم بخوره؟ یعنی اگه خدا مردی را قسمتش کرده بود بخاطر یه ...

نه عزیزم قسمتش نبوده اونم برای یه دروغ ساده 

بعدم میخام بدونم واقعا قسمت وجود داره یا چیزی به اسم قسمت نیست؟ یعنی خدا بخاطر یه دروغ بختش را ازش گ ...

قسمت وجود داره

بخاطر یک دروغ خدا همچین کاری نمیکنه

منم همینو گفتم میگه تنها خواستگارم همون بوده امروز اونقذ اشک ریخت من دلم براش کباب شد میگفت تنهام همدم میخام داشت گریه میکرد میگفت مقصر منم 

یه مطلب لابلا حرفاش گفت من حدس زدم روش نشد بگه چون معلولیت داشته وفقیر بودن میگفت یه پیرمرد گفته بود صبغه اش بشم یعنی درحد معمول که خرجشون را بده . من حدس میزنم روش نشد به من بگه.. اگه صیغه شده باشه ممکنه اثر گذاشته باشه رو ازوداجش؟ البته من خودم حدس زدم 

ممکنه بعصی دخترا ازدواج تو قسمت شون نباشه؟

بله متاسفانه 

یه مطلب لابلا حرفاش گفت من حدس زدم روش نشد بگه چون معلولیت داشته وفقیر بودن میگفت یه پیرمرد گفته بود ...

صیغه بوده اون مهندس فهمیده؟؟ 

صیغه شدن ربطی به ازدواجش نداشته مگراینکه اون مهندس فهمیده باشه 

صیغه بوده اون مهندس فهمیده؟؟ صیغه شدن ربطی به ازدواجش نداشته مگراینکه اون مهندس فهمیده باشه

بله خودش به مهندس گفته. فکر کنم صیغه بوده به من نگفته گویا صیغه را تحت عنوان خواستگار دوم معرفی کرده 

2823
2791
2779
2792