2777
2789
عنوان

قسمت تقدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 58 پست
لابد مهندسه گناهکار بوده، تو قرآن هست زن پاک برا مرد پاک با این تفاسیر

خودم هم فکر کردم اینو. ولی میگفت مهندسه باکره بوده تا حالا با کسی نبوده نمیونمم حالا این دختر میگه من مقصرم روش هم نشده بگه طفلی که صیغه شدم میگم. ممکنه صبغه هم حکم زنا را داشته باشه؟ اصلا صبغه شدن دختر نمیشه که اذن پدر میخاد اگه هم دختره همین طو باش بوده قطعا برعکس حرف شما دختره میشه گناه کار درسته؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفهمیدم چی شدهولی مطمئنا گناه تاثیر تو سرنوشت داره و قسمت هم هست

عزیزم شما معارف خوندید درسته میگم دختر 20 ساله که نمیشه صیغه بشه درسته. فکر کنم رابطه شون بخاطر فقر بدون محرمیت بوده وهمین گناه باعث شده مهندسه منصرف شه درسته؟ 

خودم هم فکر کردم اینو. ولی میگفت مهندسه باکره بوده تا حالا با کسی نبوده نمیونمم حالا این دختر میگه م ...

چه ربطی داره هرکی باکره باشه میشه پاک الان خیلی مردها رابطه دارن،ولی هنوز ازدواج نکردن، ولی اگه دختر پاکی بوده، صیغه شدن که گناه نیست، حلال خداست، ولی اینکه به خاطر اون مونده گناهه، باید ازدواج می‌کرد، کسی کسیو بخواد مطلقه هم باشه می‌گیره، من خودم خیلی مطلقه هارو دیدم ازدواجشون دومشون خوب بوده

چه ربطی داره هرکی باکره باشه میشه پاک الان خیلی مردها رابطه دارن،ولی هنوز ازدواج نکردن، ولی اگه دختر ...

یعنی قسمتش، نبوده؟؟؟ دختره فقط همون خواستگار را داشته چون هم فقیرن  هم پاش معلولیت داره کسی نمیره برا ازوداج. ظاهرا تنها خواستگارش همین بوده.. که اینم این طو شده. من بش گفتم اگه قسمت هم بودی قطعا بهم میرسیدی. میگه این را خدا برام کنار گذاشته بود چون رفتم با پیرمرده. خدا هم تلافی کرد ازم گرفت میگم من حس میکنم اصلا صیغه هم نشده همین طور با هم بودن. 

میگم اگه قسمتش بوده یعنی ممکن بود مهندس برگرده؟

الله اعلم

مهندس احتمالا فهمیده پا پس کشیده

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

عزیزم اگه صیغه نبوده باشه همین طو با پیرمرده بوده میشه زنا درسته که اونم گناه بزرگ هست قطعا اثر داشت ...

بله عزیزم 

ولی قسمت هم نبودن و شاید اصلا تو بختشون ازدواج نبوده،، هرچند هنوز هم امید به ازدواجشون هست

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بله عزیزم ولی قسمت هم نبودن و شاید اصلا تو بختشون ازدواج نبوده،، هرچند هنوز هم امید به ازدواجشون هست

گلم آخه تنها خواستگارش همین آقا بوده بعدم 50 سالشه الان که مشکل جسمی هم داره 

عزیزم اگه صیغه نبوده باشه همین طو با پیرمرده بوده میشه زنا درسته که اونم گناه بزرگ هست قطعا اثر داشت ...

من ک باورم نمیشه

چون تو بیست سالگی ب پسری علاقه داشتم بعدا فهمیدم با یه دختره زنا کرده، پامو پس کشیدم گفتم قصد ازدواج ندارم.. الان اون ازدواج کرده با یکی دیگه و خوشبخته و من مثلا پاک زنا نکرده بدبخت سینگلم و 35 سالم شده و بشدت پشیمونم ک وارد رابطه نشدم

گلم آخه تنها خواستگارش همین آقا بوده بعدم 50 سالشه الان که مشکل جسمی هم داره

بعضی ها قسمتشو تا آخر عمر مجرد بودنه، والا الان زنا کارا بهترین مورد هارو هم دارن، روزی با یه نفر آخرشم بهترین شوهر، یا بهترین زن، کار خداست، میگن خدا پارتی بازی میکنه😂

این که میگیم خدا قدرت داره به این معنی نیست که انسان هیچ اختیاری نداشته باشه

این دختره خودش خنگی کرده نشون داده فقط دنبال پوله دیده پسره زود عقدش نمیکنه رفته با یه مرد دیگه پسره هم به خاطر همین کار دختره ولش کرده که حق هم داشته پسره (اگه میگی صیغه شده یعنی این دختر تنها هدفش از ازدواج پول بوده گفته من یا با این ازدواج میکنم به پول میرسم یا صیغه اون پیرمرد میشم به پول میرسم) 

خدا کاری نکرده دختره با خنگی خودش همه چیزو خراب کرده پسره با عقل خودش فهمیده این دختر به درد نمیخوره و با اختیار خودش دختره رو ول کرده (پسر کار درستی هم کرده) 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏