سلام بچه ها. من معمولا به دخترای دم بخت نماز جعفر را توصیه میکنم امروز با دختر خانم محترم که 50 سالش بود حرف میزدم داشت اشک میریخت میگفت 20 سال قبل حدودا چند سال نماز جعفر خونده بود وتنها خواستگارش یک مهندس همه چی تمام بود که گفته بود خودت ولباسهات را میخام چون خانواده فقیری داشتن قرار بود برا خانوادش هم قبل عقد خانه خونه بخره بعنی خیلی ثروتمند بود دختره معلولیت هم داشته یه کوچولو بعد چون مدتی برا آمدن مهندس تاخیر میکنه دختره هم توسط صاب کارش اذیت میشه یعنی بش دست زده بود میگفت علی رغم میلم بم دست زده این دختر هم عصبی گویا به مهندس میگه یک مورد دیگه هم هست برا ازدواج اگه قصدت جدی نیست خبر بده گویا مهندسه بش برمیخوره وکلا منصرف میشه امروز.داشت اشک میریخت که آیا خدا این مهندس را که تنها خواستگارم بود برا من کنار گذاشته بود ومن بخاطر عجله کردن دروغ بش گفتم گناه کردم اثر گناه هم این شد که منصرف بشه میگفت قصدم بود با یک مرد مجرد کلا صیغه کنم که خرج خانوادم را بده هی منتطر مهندس شدم اونم امروز فردا کرد حالا امروز میگفت الان 30 سال گذشته مورد. نیست برام وداشت عین ابر بهار اشک میریخت میگفت یعنی بختم همین بود که عین فرشته برام رسوند خودم خراب کردم یا اصلا قسمتم نبود میگفت اگه باش ازوداج کرده بودم الان خارج داشتم بچه هام را بزرگ میکردم وخودم لگد زدم از اون ور واقعا من نمیدونم چی جواب بدم فکرم مشغول شده صبح تا حالا آیا شما میگید قسمت بوده یا نبوده یا جون دختر بنده خدا بش اون طور گفته دروغ گفته گناه بوده وبخاطر گناه این طو. شده البته نگفت ولی حدس زدم که درد فقر میخاسته صیغه پیرمرد بشه یا شده بود روش نشده بگه به من. ولی دختر نجیب وخوبی بود میگفت هنوز دخترم میگفت چون فقیر بودیم خواستگار نداشتم یه مردی گفته صبغه ام شو من خرج خانوادت را میدم همزمان شده بود با اون مهندس . خیلی برا. خودم سوال شده میشه کسی که به قسمت خدا اعتقاد داره لطفا باز کنه برام چطوره کلا بدونم واقعا دختر به این خوبی بخاطر یه دروغ قسمتش سوخت شده یعنی
عزیزم جدای از این جریان رابطه نامشروع ممکنه باعث بشه بخت ادم تو ازدواج منصرف بشه؟
قطعا
فکر کن مثلا سامان اومده خواستگاری لاله یه مدته دارن باهم اشنا میشن
لاله میره با یه پسر دیگه دوست میشه سامان میفهمه و ولش میکنه (حق هم داره سامان)
یا سامان میره با یه دختر دیگه دوست میشه و لاله میفهمه و ولش میکنه (حق هم داره لاله)
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
این که میگیم خدا قدرت داره به این معنی نیست که انسان هیچ اختیاری نداشته باشهاین دختره خودش خنگی کرده ...
خوب بله ولی عزیزم بخاطر شرایط، مالی مجبور شده با پیرمرد 70 ساله بره عزیزم بخاطر خانوادش گلم. اون طو. نبوده حق انتخاب داشته باشه گلم یه جوری فداکاری کرده هدفش پول نبوده گلم هدفش نجات خانوادش بوده چون معلول هم بوده گفته کسی برا ازدواج سراغش نمیره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خوب بله ولی عزیزم بخاطر شرایط، مالی مجبور شده با پیرمرد 70 ساله بره عزیزم بخاطر خانوادش گلم. اون طو. ...
وقتی همین پسره اومده بوده خواستگاریش رفته صیغه یکی دیگه شده؟
خب از همین خواستگار پولدارش پول میگرفت
صیغه شدن رو تو جامعه ما کار جالبی برای دختر نمیدونن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
وقتی همین پسره اومده بوده خواستگاریش رفته صیغه یکی دیگه شده؟ خب از همین خواستگار پولدارش پول میگرفت ...
نه گلم قبلش صیغه بوده عزیزم این خواستگار هم میدونسته شرایطش کارش چیه اذیت بوده بش گفته خواستگار دارم اگه شما نمیخای بیای من جواب اونو بدم مهندس خان هم بدشون آمده گذشته رفته