2777
2789
عنوان

قسمت تقدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گلم قبلش صیغه بوده عزیزم این خواستگار هم میدونسته شرایطش کارش چیه اذیت بوده بش گفته خواستگار دارم ...

یعنی شغل دختره صیغه شدن بوده؟ ممکنه همین باعث شده باشه پسره بذاره بره چون خونواده پسره تو گوشش خونده باشند این دختر به درد نمیخوره مردا دوست دارن زنشون فقط با خودشون باشه کاش این دختر سراغ شغل دیگه ای رفته بود صیغه نمیشد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

یعنی شغل دختره صیغه شدن بوده؟ ممکنه همین باعث شده باشه پسره بذاره بره چون خونواده پسره تو گوشش خونده ...

نه عزیزم شغلش که نبود گلم خدایا چون فقیر بودن یه پیرمرد بش گفت بیای خونه من زنذگی کنی صیغه من شو همین یه بار بوده کلا 

یعنی شغل دختره صیغه شدن بوده؟ ممکنه همین باعث شده باشه پسره بذاره بره چون خونواده پسره تو گوشش خونده ...

عزیزم دختره اوصاع مالی شون بد بوده تو کوره ده بودن چندتا بچه مادرش بیمار بوده مجبور شده برا اولین بار بدبختی همزمان شد با خواستگار مهندسه چون خونه پیرمرده اذیت بوده نمی‌خواسته صیغه بمونه الکی به پسره گفته خواستگار دارم زودتر اقدام کن چون خودش بدش می‌آمد از صبغه میگم دختر بود آخه 

نه عزیزم شغلش که نبود گلم خدایا چون فقیر بودن یه پیرمرد بش گفت بیای خونه من زنذگی کنی صیغه من شو همی ...

همون یه بارم کاش صیغه نمیشد دختره سراغ شغل دیگه ای میرفت

نگاه ها تو جامعه ما به صیغه خیلی بده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

همون یه بارم کاش صیغه نمیشد دختره سراغ شغل دیگه ای میرفتنگاه ها تو جامعه ما به صیغه خیلی بده

آره عزیزم ولی پسره که خبر نداشت اصلا پسره نفهمید پدر مادر هم نداشت پسره خواهر داشت اونم یه بار رفته خواستگاری همین یعنی فقط دختره گفته من با کسی آشنا شدم اونم ازدواج قصدش هست اگه شما میخای زودتر تکلیف منو روشن کن حالا دختره 50 سالش شده اشک می‌ریخت میگفت اون پسره بخت من بود خدا فرستاد نجاتم بده خودم خراب کردم 

عزیزم دختره اوصاع مالی شون بد بوده تو کوره ده بودن چندتا بچه مادرش بیمار بوده مجبور شده برا اولین با ...

من احساس میکنم خونواده پسره منصرفش کردن چون خونواده ها معمولا واسه پسر خوب و پولدارشون بدشون میاد دختر فقیر یا خصوصا دختری که صیغه دیگران بشه بگیرن 

آره عزیزم ولی پسره که خبر نداشت اصلا پسره نفهمید پدر مادر هم نداشت پسره خواهر داشت اونم یه بار رفته ...

بالاخره یه تحقیق که همون خواهر پسر یا خود پسر ممکنه کرده باشند این صیغه رو فهمیده باشند  و چون دختره نگفته بهشون صیغه شده بدبین تر شدن نسبت بهش گفتن پنهانکاری کرده دیگه چه کارایی کرده پنهان میکنه ولش کردن 

دختر 50 ساله گفت 30 سال خواستگار مهندس داشته بش گفته اگه زودتر نمیای برا ازوداج من مورد دبگه دارم در ...

بهش بگید روزی هزار بار استغفار انجام بده روزی یکبار نماز جعفر طیار به شیوه ایت الله بهجت و حتما نماز شب بخونه..این سه تا کلید حل هر مشکلیه..اگه هم هرروز تعدادی صلوات بفرسته که عالیه..همه مشکلاتش حل میشه..