2777
2789
عنوان

بالاخره از پوشک گرفتم بچمو😍🥴😂

411 بازدید | 45 پست

۹ ماه طول کشید 

در آخر فهمیدم بچم استرسیه با کوچکترین چیزی دیگه نمیره دستشویی 

ترس از ممدقلی 🥴 یذرع دعوا کردن یا تنش یا خشن بودن باعث میشه ک دستشویی نره 

بعد ۹ ماه یادگرفت بره ، الآنم یچیزی. پیش میاد روز بعد کلی باهاش خوب رفتار میکنم تا دستشویی رو بره

ولی یچیز ک جالبه ، ۷ ماهی میشد ک شب جاشو خیس نمی‌کرد چندشب پیش قبل از خواب یادم رفت ببرم دستشویی 🫤 جاشو خیس کرده بود اونم خیلی زیاد ، صبح ک بیدار شد ازش پرسیدیم بیدار شدی جیش کردی یا خواب بودی؟گفت رفتم دستشویی 😐😂 خواب دیده رفته دستشویی😂😂😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بچه من سه سالشه دستشویی نمیره ، برا جیش میگه ولی برا اون یکی نه ، چکار کنم ، یعنی چی بچه استرسیه ...

پسر منم ۳ سال و دوماهشه 

از ۲ سال و پنج ماهگی ب خواست خودش شروع کردم

توضیح دادم ، از یچیزی بترسه یا دعواش کنی یا تنبیه‌ش کنی دیگه دستشویی رو نمیگه...

ولی خب من دیگه حتی برا مراسمات هم پوشکش نکردم و مدت ها تو خونه موندیم بخاطر دستشویی رفتنش

چندماهه شروع کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی
ای جانم چه بامزست 🥰❤️

قربونت😍💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوخیی تو خواب تلاش خودشو کرده😂😂❤️

آره دیگه😂😂😂 رفته تو مخش که باید تو دستشویی تخلیه کنه 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کلاس پنجم آخرین خاطره ای بود که خودمو خیس کردم

شب ادراری خیلیا دارن من حتی تو سن ۱۸ سالگیم داشتم ، نمی‌دونم چرا

اما خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی در کنار کلی تلاش

من کلی مقاله خوندم راجع ب از پوشک گرفتن 

یچیزایی کمک کننده بود

مثلاً ی مقاله خوندم ک گفته بود جای هرچیزی رو بهش یاد بدین 

من به پسرم میگفتم قاشق و چنگال جاش تو جاقاشقیه 

بشقاب جاش رو آب چکانه 

اشغالا جاش تو اشغالیه 

جیش و پی پی هم جاش تو دستشوییه

انقد گفتم و پرسیدم ک یاد گرفت ...

براش توضیح دادم ک پی پی و جیش کثیفه اگه خودمونو کثیف کنیم دیگه کسی دوستمون نداره 

یبار دیگه هم مقاله خوندم ، من اونموقع خیلی پسرمو با ممدلی می‌ترسوندم چون واقعا بچه شلوغ و اذیت کنیه ، تو مقاله گفته بود ترس از چیزای کوچیک هم باعث میشه ک بچه در مقابل دستشویی رفتن مقاومت کنه پس ترس های بچتونو از بین ببرید 

مدت ها باهاش صحبت کردم ک ممدقلی وجود خارجی نداره و ما نمیزاریم کسی اذیتش کنه 

براش گزینه دوم گذاشتیم باعث شد مقاومتش به دستشویی رفتن کم بشه چون بزور میومد بریم دستشویی ، بهش میگفتم بریم دستشویی حیاط یا دستشویی کوچولوی خودت ؟ خودش انتخاب میکرد و باعث میشد خیلی راحت بره دستشویی و دیگه تو شلوار و تو خونه دستشویی نکنه

و خیلی تاثیر داشت تمام اینهای ک گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40