2777
2789
عنوان

بالاخره از پوشک گرفتم بچمو😍🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 45 پست
زود ک هست ولی خواهر شوهرم از ۱۳ ماهگی دخترش شروع کرد بهش یاد داد کلمه ای بگهمی‌گفت جیشپی پیهمینا

بعضی وقتا بیرون میریم یه جیش پوشکش میکنه دیگه نمیکنه خودشو نگه میداره تا موقعی که میخوام بشورمش اونموقع جیش میکنه 😕

بعضی وقتا بیرون میریم یه جیش پوشکش میکنه دیگه نمیکنه خودشو نگه میداره تا موقعی که میخوام بشورمش اونم ...

عفونت مثانه نگیره یوقت🙄والا من تجربه این مورد رو ندارم

ولی من صبر کردم تا دیگه بچم خودش نزاشت پوشکش کنم بعد شروع کردم بااینحال ۹ ماه طول کشید

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار خودش بخواد🥲 اولین نشونه برای از پوشک گرفتن اینه ک موقع پوشک کردن فرار می‌کنه و اجازه نمیده پوش ...

اینقد استرسشو گرفتم یکم ادم بی خوصله ای ام شما خیلی صبور بودی دوتا پسرام خیلی راحت بود این دختره خیلی بلاعه اینقد نق میزنه الکی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خوش بحالت من از بس سر اولیم خسته شدم و اذیت شدم جرئت نمیکنم شروع کنم😢تازه همشم تو اتاق باید باشه دی ...

اتفاقا من نه حموم دارم نه دستشویی داخلی و نه اتاق

ی لگن بیمارستانی براش گذاشتم گوشه خونه ، اونجوری یادش دادم

ب هیچ عنوان دست از پوشک گرفتن برنداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی
اینقد استرسشو گرفتم یکم ادم بی خوصله ای ام شما خیلی صبور بودی دوتا پسرام خیلی راحت بود این دختره خیل ...

صبور نه انقد ، من حتی خشونت داشتم بخاطر دستشویی رفتنش ولی نه همه و نه خیلی

اما خب بار ها کم آوردم و باز سعی کردم صبر کنم

تلاش تو بکن یاد میگیرع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخخخخخخخخخخخخخت ترین مرحله ی بچه داری برای من

بعدش تربیتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر منم ۳ سال و دوماهشه از ۲ سال و پنج ماهگی ب خواست خودش شروع کردمتوضیح دادم ، از یچیزی بترسه یا دع ...

اوو از دو سالگیش ، وقتی جیش داره سریع میگه یا میره خودش سریع روی دستشویی کوچولو که براش خریدم میشینه ، اما برا اون دستشویی اش نمیگه و هر چی اصرار میکنم بیا باهم بریم داخل دستشویی جیغ میزنه و نمیاد !!! و میگه نه ، میره تو اتاقش و کنار دیوار وامیسته و خودشو تخلیه میکنه نمیشه بردش تو دستشویی نمیاد جیغ میزنه تو دستشویی ، دستشویی نمیکنه !!

اوو از دو سالگیش ، وقتی جیش داره سریع میگه یا میره خودش سریع روی دستشویی کوچولو که براش خریدم میشینه ...

پسر منم اینطور بود ، ولی خب خیلی طول کشید کنار بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای دیگه حوصله ام نمیکشه کی میخواد یاد بگیره اه

🥴 خیلی طول می‌کشه

من نمی‌دونم موضوع استرسی بودنشو چکار کنم

دیروز دعواش کردم امروز دستشویی نمیگه

دو روز باید فوق مهربون باشم ک بازم دستشویی بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥴 خیلی طول می‌کشهمن نمی‌دونم موضوع استرسی بودنشو چکار کنمدیروز دعواش کردم امروز دستشویی نمیگهدو روز ...

اوووو ، این بچه منکه پیس همش با ابجیش دعوا میکنه باهم ، یا با بچه های دیگه ، نمیدونم خواهر ، منکه فوق مهربان باشم کلا بدتر میکنن هر گندی میزنن حرفمو گوش نمیدن و انگار سوارت میشن و ازت حساب نمیبرن ، اینطوری میکنن ، نمیدونم چه جوری برخورد با کرد ؟!!!