2777
2789
عنوان

بالاخره از پوشک گرفتم بچمو😍🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 45 پست

پسر من جیش رو دو روزه یاد گرفت ولی پی پی ش رو نزدیک یک سال درگیر بودم تا درست شد، واقعا سخت ترین قسمت بچه داری همین از پوشک گرفتنه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید دختر من کلا از دستشویی می‌ترسه به خاطر همین فعلا از پوشک نگرفتمش. چیکا ...

مقاله خیلی بخون ، خیلی بهت کمک می‌کنه

اگه مقاله نمیخوندم واقعا از پسش برنمیومدم

ولی ترسش از دستشویی طبیعیه 

میتونی ی لگن بیمارستانی ک شمل دستشویی هستش فعلا بزاری گوشه خونه

کم کم با جایزه و آبرنگ بازی تو دستشویی با دستشویی اشناش کنی 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی
پسر منم ۳ سال و دوماهشه از ۲ سال و پنج ماهگی ب خواست خودش شروع کردمتوضیح دادم ، از یچیزی بترسه یا دع ...

دختر من یه سال و نه ماهشه میدونم مکافات دارم باهاش بشدت لجبازن حرف گوش نکن ولی پسرم یه سال و هفت ماه دیگه خوذش یاد گرفت ماشالله اصلا اذبت نکرد

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شاید بخاطر استرس بوده منم خداروشکر اون شد آخرین بارم

شاید

خدارو شکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دنیای شیرین خوش آمدید"لذتی شیرین از طعم و عشق"😍🍭🦋💖  #khoramabad #کیک-تولد-خونگی
خداقوت

قررررررررربووووونتتتتتت 😍😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من جیش رو دو روزه یاد گرفت ولی پی پی ش رو نزدیک یک سال درگیر بودم تا درست شد، واقعا سخت ترین قسم ...

آره واقعا🥴 دهنم سرویس شد تا یاد گرفت ... الان تربیت کردنش شده سخت ترین مرحله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچم یکسالشه از ۸ ماهگی شبا جیش نمیکنه و خودشو نگه میداره و صبح زود بیدار میشه که من ببرمش حموم جیششو کنه هرچی بهش میگم جیش جیش کن پوشکی بازم خودشو نگه میداره 😭 یه مدت روزا  اشاره حموم میکرد بهش توجه نکردم و حالا روزا تو پوشکش کارشو میکنه  

البته صبحا جیش میکرد از بغل پوشکش نم میداد نمیدونم بخاطر اونه خودشو نگه میداره یا نه 🤔

خسته نباشی دلاور

قربونت مرسی🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من یه سال و نه ماهشه میدونم مکافات دارم باهاش بشدت لجبازن حرف گوش نکن ولی پسرم یه سال و هفت ماه ...

بزار خودش بخواد🥲 اولین نشونه برای از پوشک گرفتن اینه ک موقع پوشک کردن فرار می‌کنه و اجازه نمیده پوشکش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچم یکسالشه از ۸ ماهگی شبا جیش نمیکنه و خودشو نگه میداره و صبح زود بیدار میشه که من ببرمش حموم جی ...

خب اگه دوست داره بره دستشویی ببرش دستشویی خب 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اگه دوست داره بره دستشویی ببرش دستشویی خب 😍

زود نیس الان ؟؟؟ اخه حرف هم نمیزنه 

میگن باعث استرس و اضطراب شون میشه 

بعدا بیرون باشم چیکارش کنم 

یه مدت روزا هم نمیکرد اشاره میکرد به حموم 

میترسم بهش فشار بیاد 🥲

زود نیس الان ؟؟؟ اخه حرف هم نمیزنه میگن باعث استرس و اضطراب شون میشه بعدا بیرون باشم چیکارش کنم یه م ...

زود ک هست ولی خواهر شوهرم از ۱۳ ماهگی دخترش شروع کرد 

بهش یاد داد کلمه ای بگه

می‌گفت جیش

پی پی

همینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زود ک هست ولی خواهر شوهرم از ۱۳ ماهگی دخترش شروع کرد بهش یاد داد کلمه ای بگهمی‌گفت جیشپی پیهمینا

من خودم بعدا استرس میگیرم 😁😁😁 هر پنج دقیقه باید چکش کنم هم خودم دیوونه میشم همه بچه 

گفتم از ۱۸ ماهگی شروع کنم