2777
2789
عنوان

پایتخت سری جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 82 پست
کدوما چوب شور بودن؟😂

سارا نیکا

خیلی بد بودن کارگردان میدونسته هیچی نیستن دیالوگ نمیدادن بهشون

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سارا نیکاخیلی بد بودن کارگردان میدونسته هیچی نیستن دیالوگ نمیدادن بهشون

ای کاش چوب شور بودن

رنگ پریده و ماست... نهایت دو تا دیالوگ با صدایی که از ته چاه در میومد میگفتن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ای کاش چوب شور بودنرنگ پریده و ماست... نهایت دو تا دیالوگ با صدایی که از ته چاه در میومد میگفتن

اره بعد ی چیزی چرا داداش کوچیکه بهتاش عین غول شده 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ای کاش چوب شور بودنرنگ پریده و ماست... نهایت دو تا دیالوگ با صدایی که از ته چاه در میومد میگفتن

کلا انگار سارا نیکا از این خانواده نیستن چه قبلیا چه این جدیدا

نه دیالوگ میدن بهشون نه هیچی سر جمع کل فصل و پنج دقیقه نیستن

به باباش رفته و مثلا بزرگ شده😂۱۹ سالشه

نه ۱۹نیس فهمیه دیشب گفت پسر من زیر سن قانونیه ینی۱۷خخخ

کلا انگار سارا نیکا از این خانواده نیستن چه قبلیا چه این جدیدانه دیالوگ میدن بهشون نه هیچی سر جمع کل ...

حالا اول این فصله 

فعلا که کار با جضور و ماجرای اون‌ها کلید خورده شاید تا آخر فصل پر رنگ بشن

نه ۱۹نیس فهمیه دیشب گفت پسر من زیر سن قانونیه ینی۱۷خخخ

بعد خود بهروز گفت که محض اطلاع من هجده رو هم رد کردم و بعد فهمیه چشم غرهٔ مادرانه رفت که یعنی دهنت رو ببند و اون زن داداش فهیمه و نقی هم برداشت متلک بار کرد😂

بله ایشون استخوان بندی درشتی دارن چاق نبودن انقدرخب دیگه فعلا مدلی شده که همه بسمت ظاهر سازی میرن حت ...

خیلی وقتام وزن روی چیزای دیگه اثر داره و فقط جنبه زیبایی نیست. همسر منم خیلی توپر بودن بهش میاد ولی مجبور شد لاغر کنه به خاطر فشاری که رو زانوهاشه

همتای مامانم بودم❤

بعد خود بهروز گفت که محض اطلاع من هجده رو هم رد کردم و بعد فهمیه چشم غرهٔ مادرانه رفت که یعنی دهنت ر ...

عه پس من متوجه نشدم خخخخخ