2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد ازدواج

141 بازدید | 16 پست

دوست پسرِ دوستم یه فامیل دارن که پیلیسه و میگن پولداره عکسش رو هم دیدم خوب بود ظاهرش بعد این آقا رو دوستم بهم معرفی کرده و میگه شماره پسره رو بده که حرف بزنیم 

حقیقتش من اصلا از دوستی خوشم نمیاد و یکمم میترسم، بهشون بگم اگه قصدشون جدیه زنگ بزنن به مامانم برای خواستگاری؟ یا چون اصلا منو پسره ندیده درست اینه که بیرون همو ببینیم یه بار ؟ آخه پسره دنبال دختر پاک و خوبیه شاید اینطوری فکر خوبی راجب من نکنه ولی از یه طرفم میگم یهو بیان و از من خوشش نیاد چی ضایع میشم 

اصلا همه وجودم رو استرس و ترس فرا می گیره.

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

هر کی دید دعا کنه یک شوهر خوب گیرم بیاد 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حداقل یه بار همو ببینید شاید اصلا تو همون دیدار به این نتیجه رسیدید مناسب هم نیستین اگه خوب پیش رفت بعد خواستگاری و اینا

حالا میتونی مثلا بگی همون یه دیدار هم با اطلاع خانواده‌ها باشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم