تلگ رام شوهرمو نصب کردم دیدم همون لحظه چه پیامایی اومد نمیدونم چیکار کرده روگوشی خودش پیام نمیاد تو تلگ رام خودش هیچی نبود ولی همینکه رو گوشیه خودم با اشماره اون نصب کردم پیاما اومد هنوز هیچی بهش نگفتم ولی از پیاما معلوم بود این چن ماهه بهش پیام نمیده بچه ها پروفابل طرف عکس بچه بود که اون دختر همکلاسی پسرم تو مهد بود قبلا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما نمیتونی ببینی چون رمز داده باید رمزشو داشته باشید
گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤ چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
خوب من خودم به شخصه مخالف این سازش ها و خود گول زدن ها هستم به نظرم این کارها پاک کردن صورت مساله اس ...
خدا نصیب هیچ زنی این شرایطو نکنه ، هیشکی نمیتونه جای کسی دیگه خودشو بذاره و تصمیم بگیره ، واقعا شرایط سختیه مخصوصا پای یک فرزند بخصوص فرزند دختر اگه وسط باشه همه تصمیماتو و شرایط برخوردو سخت میکنه