2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اوایل که فهکیده بوده باهاش دعوا کرده بعد دیده چاره نداره ولش کرده بعدباز سریه قضیه ای با مرده د ...

صددرصد خاک برسرش بااین سنش خجالت نمیکشه بچه ها باور کنین انقد دختروقیح وزن بیوه وقیح زیاد شده ک بعضی وقتامیگم اصلا شوهرمو تو خونه نگهدارم خودم کارای بیرونو انجام بدم تف ب این زمونه 

الان شوهرت چیکا میکنه

بازم خیانت می کنه نمی دونم با همون طرفه یا با کسای دیگه اینقدر زرنگ شده که آرزوم شده فقط از کارش سر در بیارم ولی راستش خسته شدم چند باری سیم کارت ازش پیدا کردم زود می بره می سوزونه زندگیم خیلی سخته

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
بی شر  ف

میخوای ما خانوما دسته جمعی هی زنگ بزنیم تهدیدش کنیم بگیم گورتو گم کن.هر نیم ساعت یکیمون بزنگیم تا شب  

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
میدن بهم شماره رو؟

اصلا برا چی میخواهی اون زن را بشناسی و اینهمه به خودت و بچت استرس واردکنی

شوهرت  خیانت کرده حالا اون زن نه یکی دیگه مهم اینه شوهر شما با وجود زن و بچه با یکی دیگه هرتباط داره به هیچ کس چیزی نگو بجز خود شوهرت 

ازش توضیح بخواه و حسابی جلوش وایستا 

فکرم نکن الان عاشق یکی دیگه شده خو را دوست نداره و...بدون این زندگی شماست حقته و باید ازش حمایت کنی از خودت و بچه هات 

اتفاقا چون حامله ای بیشتر میتونی ازش طلبکار بشی و بگی من تو این شرایطم و تو دنبال هوسبازیت 

شما زنها تا از شوهرتون خیانت میبینید نمیدونم چرا فکر میکنید یه زن دیگه مقصره در صورتیکه مقصر شوهر خودته عزیزم 

حسابی جلوش وایستااا 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اصلا برا چی میخواهی اون زن را بشناسی و اینهمه به خودت و بچت استرس واردکنی شوهرت  خیانت کرده ...

دو طرف مقصرن

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
صددرصد خاک برسرش بااین سنش خجالت نمیکشه بچه ها باور کنین انقد دختروقیح وزن بیوه وقیح زیاد شده ک بعضی ...

نمیدونم چجوری آخه تازه که نفهمیدم یکی دوساله میدونم تازه با مادرشوهرمم مشکل دارم و چون ازش خوشم نمیاد همسرم هربار باهاش حرف میزد اعصابم خورد میشد بهش میگفتم بهش رو نده براش عکس نفرست باشوهرم کلی دعوامون ده بود سرش الان یه ذره آروم شده اوضاع یعنی من دیگه کار به ارتباط شوهرم بامادرش اینا ندارم خودمم ارتباط دارم باهاشون احترام میذارم فقط بخاطر شوهرم بخاطر اینکه دعوامون نشه

الان دوباره بخوام باهاش قطع رابطه کنم مطمئنم باشوهرم دعوامون میشه 😞 ولی از یه طرف اصلا دوست ندارم بچه هام فردا همچین مادربزرگی داشته باشن و باهمچین کسایی درارتباط باشن 😭

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

تو واتس آپ این عکسو گذاشته عوضی بچه م داره

عزیزم میخوای مطمن شی باخط خودت بهش پیام بده بگومیخوام شوهرموول کنم بایدببینمت ببینم چقدبهش علاقه دار ...

خخخخ انگار فیلم هندی زیاد میبینی ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

[QUOTE=52257598]دیگه قراره چی باشه از اون شماره پیام اومده دیگ

اگه قصدت زندگی کردن هستش با آبروی شوهرت کاری نداشته باش فقط هر جور شده از مهد ادرسشو بگیر یا بچشو میاد بزاره مهد تعقیبش کن حتما به شوهرش بگو از مهد بپرس راجبه تاهلش که متاهله یا مجرد حسابی خانومرو تحت فشار بزار این جوری حساب کار دست شوهرت میاد شوهرتم برترسون بگو شکایت میکنم پدر جفتتون و در میارم ولی حتما قشنگ ابرو خانومرو ببر تو محل زندگیشو پیش همسرش تا درس عبرت بشه واسه امثال این خانومو و خودش 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
صددرصد خاک برسرش بااین سنش خجالت نمیکشه بچه ها باور کنین انقد دختروقیح وزن بیوه وقیح زیاد شده ک بعضی ...

آره واقعا خجالت نمیکشه

تازه شوهرم میگفت یه بار مادرش دعوا و داد و بیداد راه انداخته بود یکی از فامیلای مرده فوت شده بود به مرده میگفته چرا زنتو میبری باید منو ببری مراسم ختم 😐😐😐 انقدر دلم برا زنش میسوزه بنده خدا چی میکشه همش نفرین میکنه