2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
دو طرف مقصرن

درست میگی عزیزم ولی اون زن تعهدی به استاتر نداشته ولی شوهرش تعهد داره بهش 

حالا این زنو پیدا کنه ابروشم ببره از کجا معلوم دوباره شوهرش نره سراغ یکی دیگه

استاتر باید هز شوهرش طلبکار بشه چرا به تعهدش وفادار نبوده....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
درست میگی عزیزم ولی اون زن تعهدی به استاتر نداشته ولی شوهرش تعهد داره بهش  حالا این زنو پیدا ک ...

درسته😊😊

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چجوری آخه تازه که نفهمیدم یکی دوساله میدونم تازه با مادرشوهرمم مشکل دارم و چون ازش خوشم نمیا ...

نمیدونم عزیزم خودت میدونی ولی من بودم کلا قطع ارتباط میکردم میگفتم فقط شوهرم بره بهش سربزنه چون مادرشه ونمیشه بینشون فاصله انداخت ولی کلا خودمو بچه هام ارتباطمونو قطع میکردیم

استارتر واقعا به شوهرت هیچی نگفتی?

وجدانن من بودم ۱ ساعتم نمیتونستم تحمل کنم همه رو  میگفتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
همسر بنده با یه بنده خدا پیامک میدن و اینا و ادعای هر دو طرف رابطه خواهر برادریه

شما وقتی متوجه شدین چیکار کردین؟هنوزم ارتباط دارن؟

چقد زشت ب این بهانه زیرزیریم جلو میرن والا تواین زمونه برادرب خاهرخودشم رحم نمیکنه چ برسه اینجور راب ...

بله. حق با شماست... ممنون از راهنماییتون

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

استاتر اگر اون زن الکی نقش بازی نکرده باشه ...که البته نمیتونه نقش باشه چون شوهرتو براچی باید شمارشو داشته باشه ....

در هرصورت الان دیگه شوهرت میدونه تو میدونی پس هواست باشه تو برخوردت اگر زنگ زد یا دیدیش معمولی نباشی که فکر کنه برات مهم نبوده و خیالش راحت بشه

شما وقتی متوجه شدین چیکار کردین؟هنوزم ارتباط دارن؟

هر کاری به ذهن شما برسه و دوستان توی دو تا تایپیک قبلی خودم راجع به این موضوع گفتن انجام دادم.. جز برخورد فیزیکی هر کاری.. محبت.. صحبت دوستانه و منطقی.. صحبت با طرف.. تهدید.. دعوا با طرف... مشاوره...  

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

استارتر تو دوتا راه حل داری یا جدایی یا ادامه زندگی و سازش با یه مرد اینچنینی،و اینم باید بپذیری که ممکنه بازم از این موارد از شوهرت ببینی اگه راه دوم را میخوای انتخاب کنی که با وجود 2تا بچه احتمالا راه دوم واست بهترم هست.من یه راهکار بهت میدم گمونم تاثیرداشته باشه،امشب که شوهرت اومد خونه خودت را غمگین نشون بده اشک تو چشمات باشه،هرچی گفت چته؟بگو هیچی.قیافه مظلوم ها را به خودت بگیر با بغض،بعد شب که رفتید بخوابید قبلش ببوسش و با حالت غمگین بگو خیلی دوستت دارم عزیزم.تو فقط مال منی.و بعد شب بخیر بگو و مثلا بخواب،باید کاملا طبیعی نقش بازی کنی و خودت را بزنی به خواب،بعد وانمود کن داری خواب بد میبینی و تو خواب صدای گریه و ناله از خودت در بیار،سعی کن متوجه بشه یه چیزی داره آزارت میده ولی اگه پرسید چیزی لو نده،ولی تریپ افسردگی را بردار،اگه بهت علاقه داشته باشه واقعا از کرده خودش پشیمون میشه،وبعد بهترین وقته که جذبش کنی سمت خودت،برو موهاتوکوتاه کن،لباسهای تو خونگی جدید بخر،بالاخره بی تاثیر نیست،کمی متفاوت تر شو.مردا تغییر را دوست دارن.موفق باشی

خدایا شکرت